Yunanistan'daki Evia Adası Yanıyor: Kıyamet Sahnesi Gibi

Yunanistan'ın Evia Adası yanıyor. Kontrol altına alınamayan yangın ortaya kıyamet sahnesini andıran görüntüler çıkardı. İşte o görüntüler...

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
04.08.2021

Bu saatten sonra artık yol yokuş aşağı. Yolun sonunda ne olduğunu söylemeye gerek yok. Kaybolan doğa için üzülüyor insanlar ama aynı zamanda korkmak da gerekiyor. Bu yangınlardan atmosfere salınan gazlar zaten halihazırda etkileri bariz biçimde görünen küresel ısınmayı körükleyecek, sıcaklıklar daha da artacak, arttıkça daha fazla orman yangını tehlikesi ortaya çıkacak ve bu böyle devam edip en sonunda dünyanın büyük kısmı için yaşamayı neredeyse imkansız hale getirecek koşullar oluşturacak. Dünya için üzülmeyin bu arada. Bugüne kadar 5 kere reset yiyip tekrar yaşama dönmüş bir gezegen sonuçta. 6.sı da yolda. Ama sonrasında insanoğlu varolmaya devam eder mi etmez mi işte orası şüpheli.

04.08.2021

2021 The Economist dergi kapağı 2020 kasım ayında çıkmış ve kapakta bu yangınlardan bahsetmişler her şey planlı mı gidiyor acaba!!!!

04.08.2021

Bu günlerin geleceğini 20 yıldır söylüyor bilim insanları.. Küresel ısınma işte bu

05.08.2021

SAlgınlar, müsilaj, heyelanlar, kuraklık, yangınlar yıllardır izlediğimiz felaket senaryolu filmlerin boşuna yapılmadığını görüyoruz. Doğa ana artık daha güçlü bir şekilde defolun gidin demeye başladık.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ