Yunanistan'da Sokak Köpekleri Tarafından Saldırıya Uğrayıp Hayatını Kaybeden Eski Oxford Akademisyeni

64 yaşındaki eski Oxford hocası Celia Hollingworth'ün cesedi, Cumartesi günü polis tarafından Yunanistan'da bir köpek çetesi tarafından parçalanmış halde bulundu. Ölümünden belki de saatler önce ailesini aradı, saldırıya uğradığını ve tehlikede olduğunu söyledi.

Maroneia adındaki kasabada kalan kadın, Mesimvria adlı arkeolojik alandan dönerken sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı.

Perşembe günü yaşanan olay sonucunda ailesini arayan kadının kısa süre sonra telefon bağlantısı koptu. Ailenin otoritelere haber vermesiyle hemen arama çalışmaları başladı.

Polisler Cumartesi sabahı 10:45'te kadının vücudundan geri kalanları buldular.

The Times'ın haberine göre eski profesör evine dönerken yürümeyi tercih edince saldırı bu sırada yaşandı.

Polis raporlarında kadının vahşi hayvanların saldırısına uğradığı yazıyor, sokak köpekleri de buna dahil.

Yunanistan'da yaklaşık 1 milyon sokak köpeği var, bunların çoğu ekonomik kriz sonucu aileleri tarafından terk edilen köpekler.

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
25.09.2017

köpeklerden daha tehlikeli olan bir şey varsa o da her ortamda tartışmasız olarak köpeklerin hiç bir suçu olamayacağını savunan, hastalık derecesinde kendisini hayvansever olarak tanımlayan kimselerdir. Bu bir hayvan ! insan gibi aklı yok, duygularına, sezgilerine, açlığına-tokluğuna göre davranış gösterir. Nasıl ki evcilleştirilmiş köpeklere hayran hayran bakıp sevmekten geri durmuyorsak ( sokaktaki garibim köpekler de dahil, sadece sahipli evcil köpekler değil ) çete gibi 10-15 tane bir araya gelen tehlikeli olabilecek köpekler konusunda da bir şey yapılması gerektiğini konuşabilmeliyiz. Daha geçen sene haberlere çıktı, gece yarısı koca arabanın ön tamponunu koparttı bu hayvanlar. Sabahları işe giderken akşam karanlığında işten dönerken yolunu değiştirip uzatanlar biliyorum. zehirli et verip öldürün demiyoruz amk ama her haberde de köpek boşuna öyle yapmamıştır diye sallamayın.

26.09.2017

farkındaysanız son yıllarda arttı sokak köpekleri nedenini belediyelere sorun tabiki suriyelileri beslemekte ve onlara hizmet etmekten kendi görevlerine fırsat bulamıyor. kısırlaşma seri halde yapılmadıkça sayı her geçen gün artıyor. onlarda canlı sonuçta yaşam hakları var ama ülkenin bu kadar sorunu varken onlara ne para nede hizmet verebiliyor.

25.09.2017

KOPEKLER COK TEHLIKELI : Ben de gecenlerde bir haber okudum. Sahipsiz sokak kopekleri ellerinde palalarla esnafi darp etmis. Dukkan sahibine once sozlu tacizde bulunan sokak kopekleri, ellerine aldiklari taslari mekana atip camlari indiriyor daha sonra aralarindan terrier cinsi olani esnafin bogazini skyor. Video kayitlari bile var. Sokak kopekleri cok tehlikeli !!

25.09.2017

döner bıçaklarıyla dalalım abi!

26.09.2017

"70'lerde dobermanları suçladılar, 80'lerde Alman kurtlarını... 90'larda suçlu rottweiler'dı. Şimdi de pitbullar suçlu... Merak ediyorum insanoğlu ne zaman suçlu bulunacak?"

TÜM YORUMLARI OKU (56)