Yunanistan'a Geçmek İsteyen Kadın, Botta Doğum Yaptı

Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında Yunan güçlerinin geri ittiği 28 kaçak göçmen arasında bulunan hamile bir kadın denizin ortasında botta doğum yaptı. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı sabah saat 05.00 sıralarında Didim açıklarında bir grup kaçak göçmen ihbarını aldı. 

Harekete geçen Sahil Güvenlik Botu, Yunan unsurlarınca Türk karasularına itilen lastik bot içerisindeki 28 kaçak göçmeni kurtardı. 

Lastik botla yurt dışına çıkmak isteyen kaçak göçmenlerden hamile olan Kamerun uyruklu Havol Capta'nın (32) denizin ortasında doğum yaptığı anlaşıldı. 

Anne ve yeni doğan erkek bebekle birlikte 28 kaçak göçmen Sahil Güvenlik Botuna alınarak kıyıya getirildi.

Kaçak göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken yeni doğum yapan Havol Capta ile Juvel Capta ismi verilen erkek bebeği Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada sağlık kontrolünden geçirilen anne ile bebeğin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kontrollerin ardından Havol Capta ve bebeği Juvel Capta, Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR

Sikişmeyin aq sikişmeyin. Çok mu zor aq ? Irk, ten farketmeksizin geldiği gibi öldüreceksin bunları akıllansınlar. Büyük üstad Sönmez dayının bir sözü vardır: Sen garip keloğlan, senin neyine gümüşten zurna. Kamerun ne zamandan beri muhasır medeniyetler ülkesi olmuşta göç yaşıyor ?

Hayır yani şimdi bunların pisliğini yunanistan çekecek. Niye adamın vergisi boş insanlar için gitsin ?

kalıcak yerleri yok barındıkları yer yok. Hatta yarının ne olacağı belli değil.. ama üremekten geri durma ! Fakat bu onların da suçu değil. üremeye : sevap gibi cennet bileti gibi o tarz bi düşünceyle bakıyorlar.. Bu da eğitimsizlikten kaynaklanıyor.. Yoksa bir yerden bir yere göç ederken : karnındaki kucağındaki bebek büyük bi yük ve sorumluluk olur insanın üstüne kimse istemez sanırım..

01.07.2022

içgüdüsel doğumlar . 1 yıl sonra bi tane daha patlatır.

TÜM YORUMLARI OKU (5)