Yunanistan'a Apple Kıyağı

Ekonomik olarak zor günler geçiren hatta iflasın eşiğinde olan komşu ülkemiz Yunanistan’a bir destek de Apple firmasından geldi. Amerikalı şirket Yunan vatandaşlarına katkı sağlamak amacıyla iCloud uygulamasını 1 ay ücretsiz olarak sunacak.

Bir süredir ekonomik krizle boğuşan Yunan halkına kendi ölçülerinde bir jest yapmak isteyen Apple, iCloud servisinden gelecek ay boyunca ücret almayacağını açıklayan bir mesaj yayınladı.

Yunanistan’daki kullanıcılarının iCloud hesaplarını yenileme konusunda ödeme sıkıntıları yaşadığının farkında olduğunu açıklayan Apple, kullanıcı hesaplarının ödeme yapamadıkları gelecek bir ay boyunca korunacağına ve ek bir ücret talep etmeyeceğine dair güvence verdi.

Ülkenin finansal durumu nedeniyle iCloud kullanıcılarının kredi kartı üzerinden para transferi yapamaması nedeniyle bu çözümü sunan Apple, bu süre boyunca kullanıcılarının depolama limitinin 5 GB ile sınırlanacağını belirtti. Apple iCloud servisi için normal şartlar altında 20 GB depolama alanı için 0,99 euro ücret alıyor.

Bilgi Çağı

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi