Yunan Basını Fatih Terim'i Topa Tuttu: "Çağ Dışı Hücum Yaklaşımı"

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un şampiyonluk yarışında aldığı yara sonrası Yunan basını deneyimli hocayı topa tuttu. Haberlerde Fatih Terim'in hücum anlayışından 'çağ dışı' olarak bahsedildi. 

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nin 23. haftasında Lamia'yı ağırladı. Apostolos Nikolaidis Stadı'nda oynanan maç 2-2 bitti.

Yunan basınından Sport24, "Panathinaikos'un durumu bundan daha kötü olamaz" başlığıyla yeşil-beyazlı takımın oyununu ve Fatih Terim'i ağır şekilde eleştirdi.

Haberde şu ifadelere yer verildi: "İlk 20 dakikada iki sakatlık, sahanın bir tarafında düzensizlik, düzensiz bir tempo ve hayal kırıklığı. Mantıklı bir şey yoktu. Panathinaikos art arda duran toplarla yüklendi. Ev sahibinin etkisiz futbolu, çağ dışı hücum yaklaşımını tanımlıyor."

Kaynak

Aldığı beraberlikle şampiyonluk yarışında yara alan Panathinaikos, bir maç fazlasıyla 51 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

İngiltere'de Bir İlk: Kadın Sünneti İstismarına 7 Yıl Hapis Cezası!
BBC Yazdı: İtalya, Göçü Durdurmak İçin Türkiye'yi Kullanacak!
Ertuğrul Özkök, Türk Dizileriyle Türk İHA ve SİHA'larını Karşılaştırdı!

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
18.02.2024

Ee orada tabi Mehmet ağarlar yok ligdeki yarışa müdahale edecek, haluk ulusoy yok paşa keyfine göre fikstür ayarlayacak hakemlere ayar çekecek, fetö yok dualarla himmetlerle arkadan ittirecek, var kayıtları elimizde diye ligi bitirtmeyiz diye tehdit edip sonra da ikiyüzlüce adaaaaleeeet diye keçi gibi böğürecek yöneticiler yok her düştüğünde rakibi karıştırıp taraftarı uyuşturmak için devreye girecek satılık medya yok ki Fatih ağam çarkını yürütsün, normaldir. Yunanlar pakete aldanmış, Atilla taşı gönderemedik ama çok şükür bu sicili bozuğu ittirdik Yunanlara. Hayırlı olsin komşi fatikis terimos iyi adamdir kiymetini bilinis bir daha da tatile bile göndermeyin geriii.

18.02.2024

👏👏👏👏👏

18.02.2024

Yunanistan'da babasından sonra Fatih Terim'in geldiğini söyleyen ileri seviye fanatikler yok. Bu biraz sıkıntı yaratabilir.

18.02.2024

gecen hafta yunan basini fatih terimi yere göğe sığdıramadı başlığı atmıştın onedio demek ki yunanlılar da çözdü bunun Bi sikimden anlamadığını hakemler arkasında olmayınca bunun işi bu kadar ama terimin işine gelir paraya taptığı için kovsalar bile parayı cebe koydum diye sevinir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ