Yumurta Kıramayan Eksik mi? Kendisini 'Tam Kadın' Olarak Nitelendiren Şarkıcı Ayla Çelik Kendince Kadınlık Dersi Verdi!

E bari siz yapmasaydınız!

Bu ünlü arkadaşların yaptıkları gereksiz yorumlarla biz ne yapacağız yahu? Daha yeni Ömür Gedik'in ortalığı karıştıran yorumunun üzerinden çok geçmemişken bir başkası başlıyor.

Şimdi de kendisini muhteşem bir kadın olarak nitelendiren şarkıcı Ayla Çelik yaptığı bir yorumla eleştiri oklarının hedefi halinde. Neden olmasın ki?

Bir gazeteye verdiği röportajda kendisini tam kadın olarak nitelendiren Çelik, kadınların "kadınlığını" unuttuğunu ve kadınların rahatına düşkün olmaması gerektiğini söylemiş.

Bununla da yetinmemiş, "‘Ay ben yemek yapmayı bilmem, iki yumurta kıramam.’ diyen kadınlar var. Bunu bir de meziyet gibi anlatıyorlar. Kadınlık böyle olmaz" diye de eklemiş. Vah ki ne vah!

O zaman Ayla Çelik'in söylediğine göre yumurta kıramayan, rahatına düşkün kadınlar eksik kadın mı oluyor? Yani ben bu şekilde yorumladım. Çünkü kendisinin tam kadın olduğunu söylüyor.

Sanki kadınların her attığı adım eleştirilmiyormuş gibi bir de yumurta yapmadıkları için rahatlarına düşkün ilan edilip yerin dibine sokuluyor.

Keşke yemek tuzsuz olduğu için şiddet gören hatta yemek yapmadığı için öldürülen kadınlar aklına gelseydi bu yorumu yaparken.

Gündem olmak isteyen, ilk kadınları kendisine kurban seçiyor çünkü işin içinden sıyrılmak çok kolay... Siyasetçi de olsan ünlü bir şarkıcı da olsan bu böyle...

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR

Kadın dediğin, erkek dediğin ile başlayan cümle kuranın ağzına sıçam artık

02.09.2019

Neredeyse 2020 yılına gireceğiz, böyle bir devirde tek vasfınız yemek yapmak, temizlik yapmak olmamalı. Bunları herkes hallediyor bir şekilde. Daha farklı uğraşlar edinmek lazım. Erkeklere de kadınlara da, kimseye böyle damgalar yapıştırmayın. Yemek yapmayan kadın da olur gayet, bunu yargılamak kimin haddine zaten

02.09.2019

Bu işin kadını erkeği yok. Yumurta kıramayan insan mı olur ya 😕 Hayır yani yumurta kırmak yada makarna yapmak meziyet değil. Insanlar bunu neden övünmek yada birilerini yermek için söylüyor anlamıyorum. Yetişkin her birey heralde bu kadar basit bir eylemi gerçekleştirebiliyordur

TÜM YORUMLARI OKU (49)