Yüksekova'ya Giden Nazlı Çelik'in Yanında Bomba Patladı

Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde çekim yaparken yakın bir noktada gerçekleşen patlamayı tanık oldu. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
08.04.2016

Nedense gözlerim dolu dolu oldu.. Ruhumun bir yerlerinde sanırım milletini ve topraklarını hala çok seven bir kadın duruyor. Ama galiba korkularım sebebiyle sinip kalıyorum o kadını bastırıyorum. Umuyorum bu güzel ülke için bir gün gerçekten de aydınlık ışık dolu günler gelir. Bizler göremesekte geri de kalan nesil bu günlere umuyorum şahit olur.

08.04.2016

bizde umuyoruz...insallah o gunler gelir

08.04.2016

Bu kadını boş yere sevmemişiz. Birçok erkeğin bile gidemeyeceği bir yere korkusuzca giden bir kadın. Vatan aşkı bu olsa gerek. Herkes Nazlı ablamız kadar vatansever olsaydı bu durumda olmazdık zaten.

08.04.2016

Vakti zamaninda kandilden gelen teroristler davullu zurnali karsilandilar.pkk kiyafetleriyle konvoy halinde aramizdan gectiler.tirnaklarimi yemistim o zamanlar.ama simdiki hukumetimiz oturup onlarla aglamis elele tutusup poz vermislerdi.bu kadar bomba yiginagini o zaman yaptilar.simdi birden vatansever oldular.hayirdir!!

08.04.2016

Sonuna kadar ak partiliyim ama sonuna kadar haklısın.Çözüm süreci siye bu kadar taviz vermeselerdi şimdi bunlarla uğraşmiyacaktı askerimiz.

TÜM YORUMLARI OKU (12)