Yüksek Lisans Yapmaktan Vazgeçip Ev Hanımı Olmaya Karar Veren Kadın Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Geçtiğimiz günlerde bir Twitter (X) kullanıcısı, yüksek lisans yapmaktan vazgeçip eşine ve çocuğuna çeşit çeşit yemek yapmak istediğini dile getirdi. Birçok kullanıcı bu duruma birbirinden farklı tepki gösterdi.

Bir kullanıcı, ilk başta yurt dışında yüksek lisans yapmayı düşünse de şu anda tek hayalinin eşine ve çocuğuna yemek hazırlamak olduğunu söyleyince ortalık karıştı.

twitter.com

Evlilikte iki tarafın da birbirini tolere etmesi tabii ki önemli ama bu radikal değişiklik sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Kim neler demiş, gelin beraber bakalım...

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz neler düşünüyorsunuz?

twitter.com

Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir:

Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Geçtiğimiz Günlerde Yabancıları Kahkahaya Boğmuş Komik Tweetler
"Flört Yetenekleriniz Ne Durumda?" Sorusuna Verdikleri Cevaplarla Herkesi Güldüren Kişiler
Lüks Yaşamak Onların Kanında Var: Hiç Düşünmeden Para Harcayan Burçlar

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
01.09.2024

Çok pişman olacak ama boşa geçen yıllarını zamanı geri alıp düzeltemeyecek. Bu tarz algılarla kadını iş hayatından uzaklaştıramayacaksınız. Bizler ayakları üzerinde sapasağlam duran kız çocukları yetiştirmeye devam ediyoruz.

03.09.2024

Ay gerçekten ruh hastasısınız. kadın mücadelesi imkanlara yeterince ve adaletli olarak erişemeyen ya da özgür yaşama hakkı şiddet gibi yollarla zorla elinden alınmaya çalışılan kadınlar için ve bunları yaşamaması adına tüm kadınlar için verilir. Bir kadın çalışmak istemiyorum evde oturup yemek yapmak ya da çocuğuma bakmak istiyorum diyorsa çenenizi kapayıp saygı duyacaksınız. çünkü bunlar tercih meselesidir

01.09.2024

Z jenerasyonu y jenerasyonundan daha mı muhafazakar gerçekten emin değilim. Ama öyle ise de pek şaşırmam çünkü Dünya'nın her yerinde sağa doğru bir eğilim var. Feminizm, liberalizm gibi akımlar bir yandan güzel işler yaparken bir yandan da topluma o kadar büyük bir zarar verdi ki şu an bunun tek antidot'u muhafazakarlık gibi görünüyor. Kadınları iş gücüne katarken dev bir beyaz yaka ordusu yarattılar ve şimdi beyaz yaka olmak Dünya'nın her yerinde resmen ayağa düşmüş durumda. Tıp ve yazılımcılık (onun da bitmesi yakın) dışında beyaz yaka olup dolgun maaşlar almak hayal gibi oldu. İnsanlar okumaktan vazgeçiyor çünkü iş yok, doğru düzgün maaşlar yok. Toplumsal rollerin belirsizleşmesi sadece ekonomiyi değil insan ilişkilerini de kötü bir şekilde etkiledi. İnsanalar hiç olmadığı kadar yalnız vs. Bu açıdan bence o kadar da kötü bir gelişme değil sanki.

TÜM YORUMLARI OKU (38)