Yüksekten Düşerek Ölen İşçiye Emniyet Kemeri Takmaya Çalıştı...

Yalova'daki bir tershane işçisi gerekli tedbirlerin alınmaması sonucu yüksekten düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından hayatını kaybeden 19 yaşındaki Yasin Demirdağ'a güvenlik malzemelerini takmaya çalışan iş güvenliği uzmanı ile diğer işçiler arasında kavga çıktı. 

19 yaşındaki işçinin hayatını kaybetmesinin ardından kavga çıktı.

4 gün önce yüksekten düşerek hayatını kaybeden işçinin arkadaşları ile iş güvenliği uzmanının arasında yaşanan kavga bugün basına yansıdı.

Genç işçinin ölümü ve sonrasında yaşananlar sosyal medyanın da gündemindeydi 👇

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
21.08.2022

Şu yapılan davranış şekli, Türkiye'nin Sahra Altı Afrika ülkelerinin seviyesine kadar düştüğünün resmidir. İhmalden ölüm bugün en medeni ülkede bile olabilir. İhmal sebebiyle meydana gelen ölümü perdelemek için çevreye müdahale (ikaz levhası koymak, şerit çekmek vs) gelişmekte olan ülkelerde olabilir. Fakat soğuk kanlılıkla ölüye fiziksel temasta bulunarak yapılan müdahale bambaşka bir şey.

21.08.2022

İsg personelli zamanında işini yapmadıysa kendi götünü kurtarmak için de yapmış olabilir. Bazıları ne yazık ki kazadan kazaya sahaya gidiyor

Ya saçma saçma çemkirmişler cinayet diye. IK danışmanlıkta çalışıyorum gelen sorunların çoğu işçilerin iş güvenliği kurallarına uymak istememesi sebebiyle oluyor. Adamlar anlamıyor yaa. kaç tane iş akdi feshi yapılıyor kurallara uymadı diye biliyor musunuz?

21.08.2022

Bende Tersane de çalışmış ve hala ağır sanayide çalışan bir insanım artık bu gibi hataların çoğu işçi kaynaklı ne kadar isg malzemesi dağıtılsada işçi arkadaşlar belirli bahanelerle kullanmıyor sadece kendi Bölümüm de günde 20 defa gözlük takın maske takın uyarısı yapıyorum. İşçide bilinç olmadığı takdir de bu gibi hatalar yaşanacak.

21.08.2022

Bahane göt gibi herkeste var. Hiç sonu gelmiyor. Adamlara 10 doğru yol gösteriyorsun 11 alternatifi yaratıp kendini yaralıyor

TÜM YORUMLARI OKU (30)