YSK Başkanı Ahmet Yener'den Seçim Sonuçlarına İlişkin Açıklama: Katılım Oranı Yüzde 78,11

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçim sonuçları ve katılım oranlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yener, seçime katılım oranını yüzde 78.11 olarak açıkladı. 

Türkiye dün yerel yönetimler için bir kez daha sandık başına gitmişti.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçim sonrası kameralar karşısına geçerek katılım oranları ve sonuçlara ilişkin açıklamalar yaptı.

YSK Başkanı Yener, seçime katılım oranını yüzde 78.11 olarak açıkladı. Yener sözlerini şöyle sürdürdü: 👇

"Kesin olmayan sonuçlara göre, Türkiye genelinde CHP 35, AK Parti 24, DEM 10, MHP 8, YRP 2, BBP ve İYİ Parti 1'e belediye başkanlığı kazanmıştır."

Yerel Seçimler Dünya Basınında Geniş Yer Buldu: "Erdoğan'a Meydan Okuyan Adam"
İstanbul'un İlçeleri İçin Seçim Analizi: Hangi Belediyeler AK Parti'den CHP'ye Geçti?
Ünlü Adayların Seçim Sonuçları: Behzat Ç. Fark Yarattı, Komünist Başkan Hayal Kırıklığı Yaşadı

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
01.04.2024

yalanlar , iftiralar , karamalar , kahbelikler , sirtindan biçaklamalar. hertürlü asparagas haberler rağmen Vatani kurtarmaya geliyoruz dedikce siz teroristlerle kolkolasiniz demelerine rağmen. ne kadar terorist var ise anasini avradini sikeyim. teroristlerle ayni yataga girip yanlis yaptik diyenlerinde anasini avradini sikeyim. bu ülkede kahpeliği , adam kayirmaciliği , ufurukcu hocaliği , tecavuzcu imamlari rantci siyasetcileri , memleketini soyanlari hepsini tek tek imha edeceğiz. daha laik , daha dindar ,daha huzurlu vatansever bilinçli gençler nesiller yetiştireceğiz. yatağinda hudapar ile yatanlar elbet zamani gelince hatalarini anlayacaklardir. fakat iş işten geçmiş olacaktir.

Chp kazandıkça üzülen bazı vatandaşlar.Üzülmeyin ya.... Vay efendim kim oy kullandı, Dem mi verdi, tencere mi kaynamadı filan.100 yıllık partiyiz, sizin gibi nelerini gördük be partizanlar :) Siz kayyum atarsınız biz kendi liderimize muhalefet ederiz ki daha iyisi gelip sizi yensin :D Siz tek adam dersiniz, biz kadınlara seçme ve seçilme hakkını İngiltere den bile önce vermiş bir oluşumuz.Neyse, sistemi kuran biziz aga, gidin oyunuzu hunharca kullanın.Her oy attığınızda da bizi hatırlayın,çünkü bize terörist deseniz de, biz oy verdiğiniz Recep T.Erdoğan hapse atıldığında çıkartın diye sisteme baskı yapmış bir partiyiz Baykal zamanında, hem de zamanın DSP-MHP koalisyonlarına.Size abileriniz bunu söylemez, Baykal'a Erdoğan ın doktorunu göndermesi tesadüf değildi.Yani kısaca, R.T Erdoğan'a attığınız oylarda bile katkımız var.Selametle,ÖPÜLDÜNÜZ :)

01.04.2024

Katılmayanların canı sağolsun başganım kaç para 300 lira mı iban açın ödeyelim biz neler ödedik koyar mı be 😅😅

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ