YSK, AKP'nin 'İstanbul'da Tüm Oyların Yeniden Sayılması' Talebini Reddetti

YSK, AKP’nin tüm oyların yeniden sayımına ilişkin talebini reddetti. Büyükçekmece'ye ilişkin karar ise yarına ertelendi. Konuyla ilgili açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Olağanüstü itiraz haklarını kullanacaklarını söyledi.

YSK, 21 ilçede AKP’nin itiraz ettiği 51 sandık için bütün oyların yeniden sayılmasına karar verdi.

Büyükçekmece ile ilgili itiraz ise ertelendi.

AKP YSK Temsilcisi Recep Özel, YSK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi 👇

“Bundan sonraki süreç, olağanüstü itirazlarımız yoluyla götürülecek. Mazbata kararını YSK verecek. Şu saatte hala bazı yerlerde sayımlar sürüyor.”

Ne olmuştu?

Ali İhsan Yavuz 'Bir Gariplik Hissediyor İnsan' Demişti: 'AKP, İstanbul'da 38 İlçedeki Oyların Yeniden Sayılmasını Talep Etti'

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
08.04.2019

Ysk'nın çok tarihi bir sorumluluğu var.31 Mart Türkiye'nin demokrasi rayından tamamen çıkıp bir tek parti devletine dönüştüğünün belgelendiği gün olarak tarihe geçebilir ya da Sandıktan çıkan sonucun tanındığı normal demokrasisi işleyen bir ülke olarak yoluna devam edebilir. Mesele belediye başkanlığı meselesi değil çok daha önemli anlayacağınız...

09.04.2019

Erdoğan bu seçimde meydanlara çıkmasaydı, mitingler yapmasaydı, seçim sürecini bizzat kendi yönetmeseydi AKP çok büyük bir mağlubiyet tadacaktı. Erdoğan çevresinde kalifiye hiçbir kimseyi bırakmadı, koltuk sevdası yüzünden yanındaki tüm kalifiye insanları kendine rakip gördü partiden uzaklaştırdı. Üç büyükşehire de elindeki son en güçlü adayları koydu. Üçünü de kaybetti. AKP bu süreçte CHP'nin yarısı kadar bile organize olamadı. Nitekim sonuçlar da bunu doğruladı. Artık AKP'de taşlar yerinden oynamaya başlayacak gibi gözüküyor..

09.04.2019

doğru tespit

09.04.2019

"olağanüstü itiraz yöntemi" NE DEMEK ? Büyü mü atacan ulti mi vuracan?

09.04.2019

yetenek atacak heralde.. yeniden seçime giderek ulti atabilirler

TÜM YORUMLARI OKU (71)