YPG/PKK’dan Bir Roketli Saldırı da Gaziantep’e: 4 Roket Atıldı

Terör örgütü YPG/PKK tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesine 4 roket atıldı. Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan 4 roket, Karkamış ilçesindeki boş alana isabet etti. Roketlerin düştüğü alanda inceleme başlatıldı.

4 roket, Karkamış ilçesindeki boş alana isabet etti

Gün içerisinde Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine Suriye tarafından PKK/YPG'li teröristler tarafından roketli saldırı düzenlenmiş, Polis özel harekat yerleşkesine düzenlenen çok namlulu roketatar saldırısında 1 asker ile 7 özel harekat polisi yaralanmıştı. 

Teröristler tarafından bir roketli saldırı da bu kez Gaziantep’e düzenlendi. Gaziantep'in Karkamış ilçesine 4 roket atıldı. Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atılan 4 roket, Karkamış ilçesindeki boş alana isabet etti. Roketlerin düştüğü alanda inceleme başlatıldı.

Vali Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Terör örgütü unsurları tarafından, Fırat'ın doğusundan Karkamış ve Cerablus'a atılan havan topları herhangi bir zayiata sebep vermemiş olup güvenlik kuvvetlerimiz tarafından misliyle karşılık verilmiştir. Allah milletimizi ve devletimizi her türlü kazadan ve beladan korusun.' ifadelerini kullandı.

Teröristler, Öncüpınar Sınır Kapısı Bölgesine Roket Attı: 8 Güvenlik Personeli Yaralandı

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
20.11.2022

Çok ilginç gerçekten sınır ötesinde dağlarda terörist avına çıktık ama Öncüpınar'da, kendi topraklarımızın dibinde hem de dümdüz arazide adamlar bize roketli saldırı yapıyorlar. Abicim önce sınırın dibindekileri temizlesenize

20.11.2022

sana verilen görüntüleri izledin sanıyor musun ki gittiler dağları bombaladılar? Biden'in G20 'de Erdoğana verdiği noktaları bombaladılar. İçeride de beyinsiz sorgusuz dünü unutan kitle için de bunun siyasetini yapıp oy devşiriyorlar. Muhalefet desen olmaz olsun öyle muhalafet iktidarın peşine takılıp gerçeği görmemezlikten geliyorlar. 20 senedir aynı terane.

20.11.2022

Bu pkk bizim azili dusmanimiz lanet pislik herifler bu derece bi dusman böyle başarılı bir cumhurbaşkanına neden saldırı yapamıyor sonuçta ülkemizi kalkındıran o tüm dünya bizi kıskanıyor bu denli başarımızı çekemeyip kahramanımıza hain saldırı yapması gerekli garip degilmi ya yoksa kanka olabilirlermi yada pkk bitide bizimkiler seçim icin bedelli pkk mi yaptılar

20.11.2022

ABD “kızım sana diyorum gelinim sen anla” mantıkı ile sınır ötesi operasyonu başlamadan resmen terör örgütünü uyardı ve 24 saat sonra operasyon başladı… Şimdi asıl soru şu: istihbarattan, Türk silahlı kuvvetlerine, devletin kılcal damarlarına kadar girmiş olduklarının kanıtı değilde nedir bu? Yoksa sözüm ona müttefikimiz, müttefikliğe sığmayan bir şekilde NSA vb. unsurları ile devleti dinliyor mu? Bu kadar tesadüf olamaz! Kim ABD bizim müttefikimiz diyorsa, gerçek manada, ya bir bok bilmiyor ya da bizatihi Amerikan uşağı!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ