Yozgat'ta Ortalık Karıştı: Valilik, Kayıp Kız İçin Harekete Geçti

Diyarbakır’da 21 Ağustos’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran hala bulunamadı. Bir haber de Yozgat'tan geldi. Yozgat'ta 16 yaşındaki bir kız çocuğunun ailesi kayıp ihbarında bulundu. Bir TV programında yapılan açıklama sonrası yetkililer harekete geçti.

Konuya ilişkin Yozgat Valiliğinden açıklama geldi. Açıklamada, bir televizyon programında babasının kayıp olduğunu iddia ettiği kız çocuğu hakkında ailesinin daha önce 9 kez kayıp başvurusunda bulunduğu kaydedildi.

"2 Eylül'de bir televizyon programına katılan ve ilimizde ikamet eden B.K'nin kayıp olduğu iddiasında bulunduğu kızı E.K. (16) hakkında ailesi tarafından 2022-2024 yılları arasında 9 kez kayıp müracaatında bulunulmuş ve her müracaat sonrası E.K. ortalama 1 gün içerisinde bulunarak ailesine teslim edilmiştir'' denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''2 Eylül günü baba B.K. tarafından bir televizyon programında kayıp olduğu öne sürülen E.K'nin kendiliğinden ilçe emniyet müdürlüğüne giderek kayıp olmadığını, ancak ailesi ile görüşmek istemediğini ve aynı evde kalmak istemediğini beyan ettiği anlaşılmıştır. Konu ilgili birimlerimizce takip edilmektedir.'

11 Gündür Kayıp! Narin'in Amcası Gözaltına Alınmıştı: DNA ile Narin Güran'ın Kıyafetleri Eşleşti
Ağabey, Amca Şimdi de Anne: Kayıp Narin Güran’ın Annesi Yeniden İfadeye Çağrıldı
''Narin Bulundu mu? Narin'in Ailesi Ne Anlattı? Narin Olayında Tüm Gelişmeler''
Narin Güran Soruşturmasında Bir Gözaltı Daha: Neden Gözaltına Alındığı Ortaya Çıktı
Son Görüntüleri Ortaya Çıkmıştı: 10 Gündür Aranan Narin İçin Dualar Edildi

Popüler İçerikler

Narin'in Yengesi Hediye Güran'dan İtiraf: ''Boğuştuklarını Gördüm''
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
03.09.2024

Masum Narinle 2 haftadır bütün sorunları bir daha açılmamak üzere gömdüğünü zanneden sermaye işin tadını aldı her gün 10 son dakika haberi gelir artık bunlar nasıl insanlar olum nasıl can vereceksiniz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ