YouTuber Porçay Hakkında Tahliye Kararı Verildi

Sosyal medya fenomeni Porçay hakkında tahliye kararı verildi.

Yayınladığı 'Ezhel Parodi' isimli videodan dolayı hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirmek suçundan dava açılan ve tutuklanan Youtuber Erkan Porçay için tahliye kararı verildiği öğrenildi. 

Avukat Ali Gül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Porçay hakkında cezaevi kurulu bugün karar verdi, az önce infaz hakimliğinin de kararı verdiği bilgisini edindik. Kendisini birkaç saat içerisinde Metris Cezaevi’nden teslim alacağız inşallah. Sevenlerini beklerim' dedi.

Avukat Ali Gül açıklamasının devamında şu bilgileri aktardı:

'Porçay cezaevinden tahliye ediliyor ancak 4 yıl 2 aylık ceza kaldırılmış değil. Karar düzeltme için başvurumuzu yaptık, önümüzdeki günlerde Anayasa Mahkemesi’ne de başvurumuzu yapacağız. Bu cezayı kaldırtacağız ve Porçay’ın hayatına hiçbir etkisi kalmayacak.'

İstinaf, Kararı Hukuka Uygun Buldu: YouTuber Porçay'a 4 Yıl 2 Ay Hapis!

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
23.06.2022

idam verselermiş (!!)

Benim anlamadığım ABD'de, AB'de benzer davalar açıldığında bu sanatsal özgürlüğe giriyor. Biz de niye farklı? Hatta hatırlarsanız 2 defa Ezhel'e uyuşturucu özendirmekten dava açılmıştı ikisinde de Ezhel beraat etmişti. Niye şimdi Porçay veya geçen ay Murda ceza aldılar? itiraz edilecek mi?

23.06.2022

Sistem değişmedikçe kimin girip çıktığı önemli değil. Önemli olan; dinozor kafalı hakimlerin ve savcıların, bir an önce emekli edilip hukuk sisteminin revize edilmesi lazım. Bugün Porçay çıkar, yarın Enes Batur girer. Değişen tek şey, isimler oluyor ve bir şeyi çözmüyor.

TÜM YORUMLARI OKU (10)