YouTube ve Gmail Normale Döndü Mü? YouTube'dan Açıklama Geldi!

Milyonlarca kişinin kullandığı YouTube'da erişim sorunu yaşandı.  Youtube'a girenler 'Something went wrong' (Bir şeyler ters gitti) yazısıyla karşılaştı. Dünya genelinde ayrıca Gmail, Google Drive, Google Dokümanlar, Google Haritalar, Adwords ve Adsense, Google Pay, Google Home uygulamalarına ve Google'ın Chromecast'ine erişim sorunu yaşandı.

YouTube'a Erişim Sorunu yaşanıyor

YouTube'da öğleden sonra erişim sorunu yaşanmaya başladı. YouTube'a masaüstü bilgisayarlarının tarayıcılarından erişim sağlamak isteyenler 'Something went wrong' uyarısıyla karşılaşırken mobil tabanlı uygulamalarda da benzer sorun yaşandı. Tablet ve telefonların mobil YouTube uygulamalarında da erişim sorunu söz konusu olmuştu.

YouTube'dan Açıklama Geldi?

Youtube'dan saat 15:09'da yapılan açıklamada, 'Şu anda birçoğunuzun YouTube'a erişim konusunda sorun yaşadığının farkındayız. Ekibimiz bunun farkında ve araştırıyor. Daha fazla bilgi alır almaz sizi burada bilgilendireceğiz' ifadeleri kullanıldı.

DownDetecter’a göre, Avrupa, Avustralya, ABD'nin doğu kıyıları, Afrika, Güney Amerika ve Asya bölgelerinden kullanıcılar Google servisleri ile ilgili şikayette bulundu.

Dünyanın en popüler video izleme platformu olan Youtube'un aylık aktif kullanıcı sayısı 2 milyarı geçerken elektronik posta platformu Gmail'de de yaklaşık 1,7 milyar elektronik posta hesabı bulunuyor.

Google'ın Tüm Hizmetleri Normale Döndü

Alphabet'in sahibi olduğu Google tüm hizmetlerin kesintinin ardından normale döndü. Google'ın YouTube, Gmail ve Google Drive gibi ürünlerinde küresel kesintiler yaşanmış ve kesintilerden dünya genelindeki binlerce kullanıcı etkilenmişti.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı