Youtube Programında Soyadı Yanlış Yazılan Sinan Oğan Çok Sinirlendi, Sosyal Medyada Tepki Oluştu

14 Mayıs'ta yapılan ilk tur seçiminde Cumhurbaşkanı adaylarından olan Sinan Oğan, katıldığı YouTube programında soyadının yanlış yazılmasına sinirlendi. 

Programda Oğan'ın soyadı 'Oğlan' olarak yazılınca tansiyon bir süre yükseldi. Yaşanan olaya ve Sinan Oğan'ın sözlerine de sosyal medyada tepkiler oluştu. İşte detaylar... 

Gazeteci Özlem Gürses'in YouTube'daki programına konuk olan Sinan Oğan, soyadının yanlış yazılmasına çok sinirlendi. Soyadı ekrana 'Oğlan' olarak yansıyan Sinan Oğan, program sahibi Özlem Gürses'e tepki gösterdi.

İşte programda Sinan Oğan'ın sinirlendiği o anlar...

Sinan Oğan'ın sözlerini ve tavrını sosyal medyada eleştiren de oldu, destekleyen de. Bir kişinin "Sinan Bey öncelikle bu videoyu yeni gördüm. Bu derece insani bir hatayı o üstenci diliniz ile ne kadar incitici bir hale getirmişsiniz. Pardon ne oluyor?" sözlerine Sinan Oğan'dan şu cevap geldi:

"Çağla hanım, elbette hata yapılabilir. Ben de hata yapabiliyorum. Örneğin birisi Oğan yerine Doğan yazar vs normaldir. Ancak o günkü ortamda tamamen hakaret amaçlı “Oğlan” yazılıyorsa ve bize böyle hitap edilmeye kalkışılıyorsa buna tepki göstermek de en doğal hakkımızdır. Bu insani bir hata değil, düpedüz hakaret amaçlı bir yazımdı! Türkçe de hangi kelimesin ne amaçla kullanıldığını hepimiz biliyoruz."

İşte Sinan Oğan'ın programdaki sözlerine ve konuşması gösterilen tepkilerden bazıları:

👇

👇

👇

👇

👇

Vecdet Öz: "ATA İttifakı Resmen Sona Ermiştir"
Kılıçdaroğlu ve Oğan'dan Hafta İçi "Gizli" Zirve

Popüler İçerikler

2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
21.05.2023

Ulan kazayla cumhurbaskani falan olsa rteden beter bir diktator olur havasi veriyor su video. Yani goren de sinan sokan falan gibi art niyet iceren bir sey yazdi sanar ne var oglanda bu kadar sinirlenecek? Hayir kafasi direkt oglanciliga falan gittiyse o da onun bilincaltidir yani anlayamadim bu kadar buyutulecek ne vardi. Ozlem hanim kac kere pardon demis kusura bakmayin haklisiniz demis ona da kabarmis! Espirili bir dille aa yanlislik olmus galiba duzeltebilirseniz ya da daha dikkatli olabilirseniz sevinirim dese geberir cunku!

21.05.2023

Seçimden önce yaşanmış bir olay. Neden şimdi fark ettin? Kimi işaret ederlerse onu taşlıyorsunuz. Anlaşılan linç startı verildi.

21.05.2023

Oy verenleri pişman etmiş... Yazık... 😡😡😡

21.05.2023

yoo nesi pisman etsin? adam edepli bir şekilde üstüne basa basa ciddi bir söyleşide bu tarz hatalarda kasıt olabileceğini belirtmiş. hakaret var mi kırıcı söz var mi? yok, o zaman faul yoksa devam karari doğru

21.05.2023

Kadın alttan aldıkça üste çıkmış resmen. Öyle arkaya atatürk resmi koymakla atatürkçü olunmuyor. Atatürkün kadınlara karşı tavrını, üslubunu eminim bu kadar okumuş yazmış bir adam olarak kendisi benden daha iyi biliyordur. Maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor.

21.05.2023

Dostum, senin üzerinden genele konuşuyorum, bu karşındaki "kadın" olunca farklı bir tavıra ihtiyaç olduğu safsatasını kim öğretiyor bilmiyorum ama kadınlar çiçektir diyen dayıdan bir farkı yok bu anlayışın emin ol, varsa da eskide kaldı. Karşıdakinin seçemediği özellikler yüzünden onlara karşı tavrımızı değiştirmeyi bırakırsak hem daha medeni bir tutum sergilemiş oluruz hem de aradaki iletişimi belli bir çerçeveye sıkıştırmamış, karşı tarafı da rahat ettirmiş oluruz. Medeni tavır, tutum bunlara göre şekillenen bir şey olmamalı. İnsanlar iletişimde böyle şeyleri fark ederler, birisine kadın, erkek, kısa, uzun, siyah, beyaz diye farklı davranıldığında bu çoğunlukla sezilir. Özellikle karşı tarafın bu anlamda yaraları varsa.

TÜM YORUMLARI OKU (60)