YouTube Fenomeni Merve Özkaynak Kimdir, Kaç Yaşında? Merve Özkaynak Evli mi?

YouTube platformunda ürettiği makyaj içerikleri ile ünlenen Merve Özkaynak, son dönemlerde gündemden düşmüyor. Merve Özkaynak, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği bir iftar davetine katılmıştı. Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen bu iftara pek çok ünlü isim davet edildi. Merve Özkaynak'ın bu davette görüntülenmesi ise takipçilerinin bir kısmı tarafından hoş karşılanmadı. Takipçileri tarafından lince maruz kalan Merve Özkaynak'ın konu üzerine yaptığı açıklamalar da tartışmaların büyümesine neden oldu. Olaylar üzerine kullanıcılar sosyal medyada 'Merve Özkaynak kimdir, kaç yaşında? Merve Özkaynak evli mi?' gibi araştırmalar yapmaya başladı. Merve Özkaynak'ın merak edilen yaşamını sizler için derledik. İçeriği devamında okuyabilirsiniz.

Merve Özkaynak Kimdir?

Merve Özkaynak, 1987 doğumlu sosyal medya fenomenidir. YouTube üzerinden yaptığı video paylaşımları ile dikkat çeken Merve Özkaynak, Instagram üzerinden de reklam ve paylaşımlarını sürdürüyor.

Vakko, Pronovias ve Channel gibi pek çok markada moda danışmanı ve mağaza müdür yardımcısı olarak çalışan Merve Özkaynak, şu anda dijital olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Takipçileri Merve Özkaynak'ın düzgün üslubu, tane tane anlatışı, gerçekçiliği ve sempatik tavırlarını beğeniyor. Kısa zamanda geniş hayran kitlesine bu özellikleri ile ulaşan Merve Özkaynak'ın Instagram takipçi sayısı 847 bin. Youtube kanalı abone sayısı ise 2,14 Mn.

Merve Özkaynak Evli mi?

Merve Özkaynak, mağazalarda çalıştığı dönemlerde Cem Özkaynak ile evlendi. Cem Özkaynak, birçok kuruluşun kuruculuk ve CEO'luk görevini üstleniyor.

Merve Özkaynak'ın bu evliliğinden Melisa adında bir kızı var.

Evlendikten sonra bir süre iş yaşamına ara veren ve yarım bıraktığı İletişim bölümünü okuyan Merve Özkaynak, daha sonra dijital platformlarda aktif bir biçimde rol almaya başladı.

Erdoğan'ın İftar Davetine Katılan YouTuber Merve Özkaynak Yaptığı 'Atatürk' Açıklamasıyla Tartışma Yarattı
Ne Kadar Değişmişler! Ünlü YouTuber'ların Eski Halleriyle Şimdiki Hallerini Karşılaştırdık

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler