Youtube'dan Silinen 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' Şarkısından Sonra, Anna RF'den Telif Açıklaması

Çağatay Akman'ın popüler şarkısı Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı geçtiğimiz günlerde Youtube'dan silinmişti. Bunun üzerine bir takım açıklamalarda bulunan Çağatay Akman, şarkıyı aslında Anna RF'in de Türkiye'den 'esinlendiğini' söylemişti.

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
05.06.2017

adam her şeye rağmen gayet sempatik ve kibar konuşmuş helal olsun

Konuyla alakasiz olacak belki ama ben bu Turk internet kullanicilarinin da boyle herseyde bi sayfaya dolusup binlerce yorum yazmasi vs cok rahatsiz ediyor, yakin tarihlerden bir ornek; Amanda cerny. Son zamanlarda youtube'da turkce rap dinleyip tepkilerini paylasan yabancilar artti niye sizce? Turkce muzigi sevip sevmemekten degil, baktilar Turkler salak gibi nerde bizle ilgili birsey var akin ediyor yorum yapiyor, sayfanin gosterimi vs artiyor, adamin isine geliyor, siktiri boktan bir kanala kisa yoldan binlerce takipci cekip para kazaniyor. Bir de bu anna RF ye binlerce yorum atip adamlari bogmalari yuzunden adamlarin kacinci aciklamasi bu, daha once de yazili aciklama yaptilar daha neyi soruyon adama? , en son video cektiler iste. Facebook ta da dil sayfasi olsun, caps sayfasi olsun turkiyeyle ilgili bir sey cikinca binlerce kisi salak gibi cevirmeye kalkiyor, halbuki birisi cevirmis olayi zaten bayagi begeni almis en ustte duruyor, sen niye ayni yorumu yapma ihtiyaci hissediyorsun? Disardan cok salak gozukuyoruz inanin. Bu kadar mal olmayin ya, primcilere de firsat vermeyin azicik uyanik olun.

05.06.2017

Üşenmedim okudum. Şimdi ben buraya yazdım. O zaman sen bana mal demiş oluyorsun (düz mantık malız ya). E bunu yazan insan da sana hassktir ordan sana ne diyebilir Mİ? Hatta sen rahatsız oluyorsun diye bana mal demeye hakkın mı var lan dangalak DESE hoş olur mu?

05.06.2017

Bizi böylesine berbat bir şarkıdan kurtardığın için teşekkür ederiz Anna RF! Adamsın <3

TÜM YORUMLARI OKU (39)