You Are Ali İhsan! Esra Erol'daki Ali İhsan'ın Sosyal Medyada Kullandığı Fotoğrafın Gerçek Sahibi Ortaya Çıktı!

Azıcık da yabancılar dumura uğrasın canım... 😂

Esra Erol'da yaşanan olaylar hepimizin psikolojisini bozdu diyebiliriz. Bunlar nasıl yaşanıyor diye hayretler içerisinde her gün izliyoruz.

En son da bir türlü anlam veremediğimiz Ali İhsan ve Doğa'nın ilginç hikayesine şahit olmuştuk. Ali İhsan, sosyal medyada yabancı bir mankenin fotoğrafını kullanarak Doğa'yı kandırmıştı ve ardından Doğa, Ali İhsan'ın onurunu incitmemek için onunla kaçarak evlenmişti.

Esra Erol’daki Sosyal Medyada Başkasının Fotoğrafını Kullanan Ali İhsan ve Gerçeklerle Karşılaşınca Hayatının Şokunu Yaşayan Doğa

Biz bu olayın şaşkınlığını daha üstümüzden atamazken fotoğrafın gerçek sahibi ortaya çıktı. E haliyle ortalık da bizim için şenlendi.

Twitter'da konuşulan olaya denk gelen ve fotoğraflarının paylaşıldığını gören Charlie Scott, çaresizce birisinin olayı kendisine anlatmasını istedi.

@tinercimayki

Öğrendikten sonra da böyle bir story paylaştı. Story'de olayı anlatıp Türkiye'de artık ünlü birisi olduğunu yazdı.

Tabii bizim milletimiz durur mu Ali İhsan'ın kullandığı fotoğrafın altına doluştular. Sen Ali İhsan'sın diyerek çocukla dalga geçtiler. 😂

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
14.12.2019

adam turkiyeye gelmeyi kotu birsey saniyor diye kizacam kizamiyorum malum oğlanın konu oldugu duruma bak 😡 salak salak işler.

Pasif Kullanıcı
14.12.2019

Nerden anladın kötü dediğini garip durum türkiyeye gelmek zorunda kalabilirim diyo

14.12.2019

İngilizceniz beni benden aldı yorum kısmı ve editör. “kinda sick” bizdeki “acayip bişii/fena” dermiş gibi çevriliyor. Keyifsiz olanı değil. Yani “Şimdi türkiyede de ünlüyüm, fena (türkçede anlamsız oluyor)” Yani olumsuz bir şey dememiş burada. Son cümlede de “belki türkiyeyi ziyaret edebilirim” demiş:)

14.12.2019

Yalnız çok hoş çocukmuş.

TÜM YORUMLARI OKU (17)