Yorumlarıyla En İyisi Olduğunu Kanıtlamış Şampuanlar

Saçlarımız bizim her şeyimiz! Şampuan seçerken saçınızın ihtiyacı olan doğru ürünü bulmak çok önemli. Mesela yağlı saçlara sahipseniz kuru saçlara özel nemlendiricili şampuanlardan uzak durmalısınız. Eğer saçınıza uygun iyi bir şampuan arıyorsanız kullananların bayıldığı şampuanlara gelin birlikte bakalım.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

1. Saç dökülme problemi olanlar için biotin ve kafein içeren şampuanlar öneriliyor.

Urban care expert biotin ve kafein şampuanı dökülmeye eğilimli, zayıf, güçsüz ve kepek problemi olan saçlar için derinlemesine arınma sağlar. Saç köklerini uyararak dökülmeyi azaltmada yardımcı olur ve yeni saç oluşumunu destekler.

Kullananların çok memnun kaldığı bu şampuan için bir yorum şöyle:

Saç dökülme sorunuma iyi gelen tek şampuan. Saçımı boyattigim icin her ay deride tahriş, kepeklenme ve sonucunda sac dökülmesi problemim vardi. Bu urunu yazdan beri kullaniyorum. 3. siseye gectim. Sac derim daha sakin, daha iyi durumda. Dokulmem durdu. Tavsiye ederim.

2. Bir türlü saçlarım uzamıyor diye isyan etmeye artık son!

Revox at kuyruğu bitki özlü saç bakım şampuanı içeriğindeki 18'den fazla bitki özü ile saçlarınızın hızlı uzamasını sağlayıp ve saç dökülmelerinin önüne geçer. Saçlarda yağlanmayı geciktirip, daha parlak ve sağlıklı bir görünüm sağlar. 

Eğer siz de benim gibi ince telli, sönük saçlara sahipseniz eğer saçlara hacim ve dolgunluk veren bu şampuana bir şans verebilirsiniz.

Sen benim bebegimsin🥰🥰 çok kaliteli guzel bir urun. yeni bebek saçlarım cikti aşırı yağlı saçlarım vardi yağ dengesini düzenledi misss gibi bir urun. market şampuanlarına artik bakmıyorum bile. maşallah bide bereketli ki her gün saçlarımı yıkayan bir insan olarak bucuk aydan fazla kullandım...

3. Dökülmelere karşı savaş açmış bir şampuan daha.

Dr.C.Tuna canlandırıcı şampuan, koparak dökülmelere karşı etkin çözüm sunarken saçı beslemeye ve saç telleri üzerinde hasara uğramış noktaları yeniden yapılandırmaya da yardımcı oluyor. Aynı zaman da bebek saçlarımızı da uzatıyormuş.

Kullanıcılarından tam not almış bu şampuan için bir yorum ise şöyle:

Ben bu ürünü beğendim . Kokusu hiç rahatsız etmiyor . Bu şampuanın yarına kadar geldim ve benim bebek saçlarım uzamaya başladı . Senelerdir uzamayan bebek saçlarım bu şampuanı kullandıktan sonra uzamaya başladı . İnşallah alırsınız çok memnun kalıcaksınız .

4. Boom Butter komple bakım saç şampuanı boyalı ve yıpranmış saçlar için üretilmiş.

İçerisindeki 7 doğal yağ sayesinde elektriklenen saçları yatıştırarak kolayca şekillendirir. Boyadan ve olumsuz çevre koşullarından dolayı yıpranan saçları eski doğallığına kavuşturmada etkin rol oynayan bu şampuanı almak istersen tıkla.

bu benim üçüncü alışverişim şampuanımdan aşırı memnunum saçlarım platin sarı her ay boya yapan bir insanım ve saçlarıma saç kremi kullanmama gerek kalmıyor ayrıca kuruluğu yok görünümü harika oluyor saçlarımın şiddetle tavsiye ediyorum alın aldırın saçlarınız da kısa sürede uzuyor besliyor kokusu harika saç kremi ile de kullanırsanız saçlarınız tamamen sağlıklı bir görünüm elde eder

5. Vichy Dercos Anti-Dandruff normal ve yağlı saçlar için kepeğe karşı etkili bakım şampuanı

Kaşıntı hissini azaltmaya yardımcı olan bu şampuan gözle görünür kepeği gidermeye ve 6 haftaya kadar yeni kepek oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Kepek probleminden kurtulmak isteyenlerin kurtarıcısı olan bu şampuanı almak istersen linkini buraya bırakıyorum.

2017 yılından beri düzenli kullanırım. Saç diplerimde egzema mevcut, çocukken kaşımaktan tırnaklarımın içi kan dolardı. Doktorların verdiği solisyonlar, kremler hepsi bomboş çabalardı. En son gittiğim doktora “öyle bir hale geldim ki her gün saçımı yıkamam gerekiyor, kabuk kabuk dökülüyor” dediğimde “sen de hergün yıka o zaman, bunun tedavisi yok” dedi. Eve dönerken kendime çare olmam gerektiğini, özellikle şampuanla başlamam gerektiğini düşündüm. Araştırırken buna rastladım, yorumlarda bir arkadaş “ilk kullanımda egzemam geçti ve bidaha asla tekrarlamadı” dedi. İnanmadım ama denemek için aldım ve ilk kullanımda gerçekten ne kaşıntı kaldı ne döküntü. Mucize gibi bir şey bu şampuan. Fiyatlar artınca 4 sene üstüne bebek şampuanına geçeyim dedim; sonuç fena. 1 ayda eskisi gibi olmasa da diplerimde acı hissi başlar gibi oldu. Hemen geri döndüm buna. Bağımlılık, ilaç gibi düşünmeyin bence formülüyle saç dibindeki nem oranından bir çok şeye dengeliyor; böyle olunca da yaralar çıkamıyor. Şifa arayanlara önerimdir. Birgün kaldırılırsa veya formülü değişirse naparız bunu düşünelim. Geçmiş olsun:)

6. Ashley Joy mor şampuan kullananlardan tam not alarak kendini kanıtlamış.

Platin, sarı, gri ve rengi açılan kumral saçlarda, istenmeyen turuncu yansımaları nötralize ederek saçlara yeniden ışıltı ve canlılık verir. Saçlarınız doğal parlaklığını ve yumuşaklığını yeniden kazanır. 

Bu şampuanı alıp saçlarına gereken değeri vermek istiyorsan tıkla. 

Kullanıcı yorumu:

Çok iyi bir mor şampuan ben aslımda saçımı hep kızıl renklere boyamış ve şimdi ardından kumrala geçmiş birisi olarak kullanıyorum. Genelde sarı saçlılar tercih ediyor ama bence saçında boya olmayanlar bile tercih edebilir. Kullandıktan sonra saç rengini daha güzel yapıyor farkı net anlaşılıyor, o kızıllaşmayı önlüyor, saçı kurutmuyor( benim en önem verdiğim de buydu) agresif bir ürün değil. Haftada bir kez kullanılması öneriliyor öyle yapıyorum

7. Elseve turunculaşma karşıtı mor şampuan da uygun fiyatıyla en çok tercih edilenler arasında

Mor renklendiriciler ve UV filtresi içeren formülü ile istenmeyen turuncu, sarı renkteki yansımalara karşı savaşır. İlk kullanımdan itibaren etkisini gösterip, saçların parlak ve güzel görünmesini sağlayan şampuanı almak istersen tıkla.

Saçlarıma yaklaşık 6 ay önce double ombre yaptırdım tabi bi süre sonra sarıların rengi değişiyor matlık gidiyor yorumları okuyarak elseve mor şampuan aldım iyi ki de almışım saçlarım uçları tekrar grimsi bir renk aldı bayıldım artık yeni favorimdir kendisi ❤️

8. Yves Rocher arındırıcı şampuan ile artık saçların hemen yağlanma derdine son veriyoruz.

Yağlı saçlar özel bir bakım gerektiriyor. Yağlı saçlar için arındırıcı bu şampuan bitkisel formülündeki organik ısırgan otunun etkisiyle yağlı saçları kökten uca temizlerken saç derinizi besler, daha sağlıklı ve bakımlı saçlara kavuşmanızı sağlar. 

İlk kullanımdan itibaren saçın 48 saat daha temiz kalmasını sağlayan bu şampuanı almak istersen linkini buraya bıraktım.

Cidden cok guzel bir sampuan . Benim saclarim ince , seyrek ve cabuk yaglanan turundendi ama bunu kullandigimdan beri saclarimin degistigini gordum . Kac ay oldu kullanali bakim yapmadigim halde dokulmesi azaldi , biraz daha fazlasti ve yaglanmasi azaldi . Cok cok tavsiye ediyorum ❤️

9. Schwarzkopf Bonacure Peptide acil kurtarma derin besleme şampuanı ile saçlarınızın kontrolü sizde olsun.

Bu şampuan kimyasal işlemler yüzünden yıpranmış ve hassaslaşmış saçlar için geliştirilmiş. Saç dokusunu yapılandırarak saçın güçlenmesini sağlar. Micellar formülüyle saçları derinlemesine besler. 

Normal ve kalın telli saçlara sahipsen bu şampuan tam sana göre.

Yorumlarını okuyarak aldım ve beklediğim gibi bir ürün Henüz 2 yıkamada kullandım ama şimdiden etkisini hissediyor gibiyim edit:yaklaşık 5 ay oldu ürünü alalı ve bakım konusunda şampuandan beklenti duymazsın ama bu gerçekten etkili ben 3 dk falan bekletiyorum saçımda sarı ve yanmış olan saçlarım şuanda en azından parlak ve daha havalı görünüyor %100 onardığını söyleyemem sihirli şeyler beklemek saçma olur ama bariz bir fark var Sanıyorum hiç değiştirmeyeceğim aktif kullanacağım bir şampuan oldu Bu arada boyut olarakta tatmin edici

10. OGX dolgunlaştırıcı şampuan ile ince telli saçlarınıza hacim kazandırın.

İçeriğindeki hidrolize buğday proteini saçın nemli kalmasını sağlar ve hacim verir. Vitamin B7 ile hücrelerin yenilenmesine yardımcı olarak saçın incelmesini ve kopmasını önler. 

Sülfat içermeyen bu şampuanı satın almak istersen linkini buraya bırakıyorum.

Saçlarım çok çok sık ama o kadar ince telli ve sönük ki asla kendini gösteremiyor DU . Bu şampuanla tanışana kadar ♥️ dünyanın en güzel şampuanı olabilir yani benim için 🤭 kokusu rengi de muhteşem daha ne olsun . He birde 10 yıldır sarı olan onlarca kez üzerinden boya cila yapılmış olan saçlarım bu şampuan sayesinde bu kadar canlı ve sağlıklı

11. Urban Care Hibiscus &Shea Butter dalgalı ve kıvırcık saçlar için mükemmel bir set.

Kabaran, elektriklenen, dalgalı ve kıvırcık saçlar için geliştirilmiştir. Bu setin içerisinde şampuanı, saç bakım kremi, durulanmayan kremi ve sıvı saç bakım kremi bulunuyor. 

Saçının tüm ihtiyacını karşılayan bu seti almak istersen tıkla.

Henüz 2 kere kullanmış olmama rağmen saçımın dalgası çok arttı buklelerim belirginleşti üstelik saçlarım çok ince telli buna rağmen sanki saçım daha dolgun gibi. Çok memnun kaldım. Bütün seriyi kullanmak daha da etkili oldu sanıyorum. Paketleme de gayet iyiydi.

12. Son olarak en çok tercih edilenler arasında Kuaf tuzsuz şampuan yer alıyor.

Tuz saç köklerindeki gözenekleri tıkar ve saçı sertleştirerek şekil almasını zorlaştırır. Tuz içermeyen formülü ile saç derisini ve saçı yıpratmadan temizler. Saçın daha kolay şekil almasını sağlar. Ayrıca içeriğindeki aloe vera düzenli kullanım sonunda saçı güçlendirir.

 Şampuanın yanında keratin saç maskesi de bulunuyor. Şampuanı bu maske ile birlikte kullanmanız öneriliyor.

 Almak istersen tıkla.

Yeni elime ulaştı hemen kullandım. Şampuan tuzsuz olduğundan az köpürüyor ve diğer şampuanlara göre henüz bir kez kullanmama rağmen saçtaki yağı kiri çok iyi arındırıyor. Yanındaki maske ise şampuanlamadan sonra kullandım bebeksi bir yumuşaklık bıraktı saçta ve daha dolgun görünüyor. Fakat maskeyi saçınız kısaysa iki parmak kadar alsanız yeterli çünkü kremi saçtan arındırmak biraz zorlaşıyor.

200TL'yi Geçmeyen Rahatlığıyla En Çok Tercih Edilen Spor Ayakkabılar
Odanızın Güzelliğine Güzellik Katacak Dekoratif Mumluklar
Tüm Gözler Üzerinizde Olacak! Kalın Kıyafetlerle Çok Uyumlu Olacak Takılar
Her Evin Olmazsa Olmazı! Hem İşlevsel Hem de Pratik Çay Makineleri
Ayaklarınızı Sıcacık Tutarken Kombinlerinizin Tamamlayıcısı Olacak 200 TL Altı Bot Modelleri

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
08.12.2021

Arkadaşlar bu içerik bir reklam mıdır

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ