Yorumlar Kahkaha Attırdı: TikTok Fenomeni Taha Duymaz Yeni Şarkısının Klibini Yayınladı!

TikTok'ta çektiği yemek videolarıyla tanınan ve son zamanlarda yaşadığı değişimle adından söz ettiren Taha Duymaz, şimdi de müzik sektörüne adım attı. Duymaz, 'Koz' ismini verdiği yeni şarkısını ve klibini yayınladı. Yorumlar ise herkesi güldürdü.

TikTok'ta kısa sürede yayınladığı yemek videolarıyla fenomen haline gelen Taha Duymaz, son zamanlarda gerek değişimiyle gerekse de çeşitli programlarda yaptığı açıklamalarla gündem olan bir isim.

Biliyorsunuz, 17 yaşında evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla kısa sürede büyük bir takipçi kitlesi elde eden Duymaz, çektiği videolardan daha çok yaşadığı evrimle konuşuluyor.

Burun ve kulak ameliyatı olan, dudağına da küçük dokunuşlar yapan Taha'nın harika değişimi karşısında şoklar yaşamıştık.

Şimdi ise Taha Duymaz, fenomenliğin ardından şimdi de şarkıcılığa adım attı. "Koz" adlı şarkı çıkaran Taha Duymaz çektiği klibi YouTube'ta yayınladı.

Şarkıyı buradan dinleyebilirsiniz:

Şarkıyı dinleyenler de Taha Duymaz'ın YouTube'da yayınlanan klibini yorum yapmadan geçemedi... Yapılan yorumlar ise güldürdü.

Siz şarkıyı nasıl buldunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ne Kadar Kazanıyor? Değişimiyle Gündem Olan TikTok Fenomeni Taha Duymaz Sorularımızı Yanıtladı!
Taha Duymaz'dan Yürek Burkan İtiraflar: ''Artık Yaşamak İstemiyorum.''

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
YORUMLAR
09.10.2022

Atarlı şarkılar yapıp millete kliplerde ayar vermeyi ve elektronik müzikle seslerle oyanyarak eşek sesinden bile Pavarotti çıkarmayı ilk kim bulduysa gidin ona çemkirin la

09.10.2022

bıktım bu kerimcan modellerinden gördükçe midem bulanıyor

09.10.2022

Bu adam ne ara fenomen oldu da şarkı çıkardı lan? Neredeyse herkesi ünlü edip duruyor millet. Neredeyse herkes fenomen, herkes gündem artık. Fenomen olan şarkı çıkartır, kitap yazar, oyuncu olur oldu. İnternetteki malum kitlenin otu çiçeği haddinden fazla abartıp paylaşması, sürekli gündem etmesi ve saçma sapan mizahlara boğması yüzünden oluyor. Bir de 'İzabelya' var mesela. Uzadı Allah uzadı arkadaş. Bu da böyle işte. Bazılarının da hedefi oldu artık bu. 'Bir şekilde fenomen olayım da yolumu bulayım.' düşüncesi... Malum kitle de hemen sığır gibi böyle düşünenlere veriyor gazı, veriyor ilgiyi. Resmen komedi.

TÜM YORUMLARI OKU (22)