Tayland'a gidip fil dışkısından kağıt yapmak istiyorum 😂
Tayland'a gidip fil dışkısından kağıt yapmak istiyorum 😂
Tayland'da kahve içme yeni bir boyuta taşınmış. KC Selfie Coffee isimli bir kahveci var Bagkok'ta, siz onlara fotoğrafınızı gösteriyorsunuz onlar da size kahvenizi yapıyorlar.
Nisan ayında Tayland'a giderseniz, en büyük festivallerden biri olan Songkran Su Festivali'ne denk gelme ihtimaliniz çok yüksek.
Tayland iyi şans getirecek her şeye tapan bir ülke. Luk thep (yani 'melek çocuk') bu ülkede oldukça değer gören bir bebek. Eğer onlara iyi davranırsanız, size iyi şans getireceğine inanıyorlar. Bu yüzden insanlar sürekli bebeklerin kıyafetlerini değiştirip, iş yerlerine götürüyorlar.
Maeklong Railway Market aslında normal, insanların gidip sebze ve meyve aldıkları bir yer. Ama bir farkı var, o da tam ortasından tren geçmesi. Tren günde birçok sefer gelip gidiyor, daha sonra insanlar alışveriş yapmaya devam ediyor.
Bangkok'ta bulunan Cabbages and Condoms restoran, 'Bizim yemeklerimiz sizi hamile bırakmaz.' mottolarıyla dikkat çekiyorlar. Restoran aslında insanlara prezervatif almaktan korkmamaları için mesaj vermeye çalışıyor.
Lopburi'yi ziyaret ederseniz, maymun festivaline denk gelebilirsiniz. Büyük masalar kuruluyor ve maymunlar için yiyecekler konuluyor.
Eğer yerel sebze ve meyvelerin tadına bakmak istiyorsanız, yüzen marketleri denemeniz gerekiyor. Bu pazarlar sabahın erken saatlerinde açılıyor.
Dünya çapında 300 farklı muz çeşidi var ve 22 tanesi Tayland'da bulunuyor.
Heykel Beckham hariç herkese benziyor
#12 keşiş beckhamı hayal etmiş hiç görmemiş gibi
Ben de Ronaldo, Nasrettin Hoca heykellerinden sonra heykel konusunda en kötü olan ülke biziz sanırdım. Rakibimiz varmış. ve #7 numaralı resmi yıllarca Hindistan diye kakaladılar bize. Kandırılmış hissediyorum.