Yolu Kapatarak Drift Yapan Asker Uğurlama Konvoyu, Ambulansa Yol Vermedi!

Samsun'da yaşanan olayda, askere gidecek kişiyi uğurlamak için toplanan kalabalık yolu trafiğe kapattı. Trafiğe kapatılan yolda araçlarıyla magandalık yapan insanlar arkalarından gelen ambulansın da yolunu kapatarak geçişini engellediler.

Samsun Valiliği de konuyla ilgili açıklama yaptı:

'İl Emniyet Müdürlüğümüzce son bir haftada asker ve düğün konvoyları üzerine yapılan çalışmalarda, konvoy ve eğlencelerde kurusıkı silahla ateş eden 5 kişiye işlem yapılmış, 5 adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiş, 1 şahsa gürültüden işlem yapılmıştır. Tehlikeli şerit değiştirmek, diğer araçların geçişini engelleyecek şekilde araç kullanmak, duraklamanın yasak olduğu yerde park etmek, ses ve müzik cihazlarını kamuyu rahatsız edecek şekilde kullanmak ve abartı egzoz kullanmak suçlarından 38 kişiye işlem yapılmıştır. Yine konvoylar üzerine yapılan trafik çalışmalarında, drift yapanlar yakalanıp gereği yapılmış, 1 şahsın sürücü belgesine el konulmuştur.'

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
31.07.2018

en kısa zamanda drift yaparken bir duvara, ağaca toslaman ve diğer arkadaşların driftlerine devam ederken ambulansın sana yetişemeyip tahtalıköyü boylaman dileğiyle. e askerlik? senden bir cacık olmaz zaten gitmesende olur.

31.07.2018

Sadece Askere gidenlerin vatan haini olmadığını düşünen tipler bunlar işte.

31.07.2018

Bunu gibi cümleleri çok nadir kurarım ama O ambulansın içinde olman dileğiyle sevgili Drift yapan arkadaşım...

TÜM YORUMLARI OKU (17)