Yoldaşım Nerelerdesin: Sons of The Forest'ta Kelvin Ölürse Ne Yapmalısınız

Sons of The Forest özellikle tek başınıza oynadığınızda bir hayli zorlayıcı ve gerici olabiliyor. Eğer oyunu beraber oynayabileceğiniz bir arkadaşınız yoksa yaptıklarınıza dikkat etmeli, olabildiğince dikkatli bir şekilde oynamalısınız. Böylesi durumlarda dışarıdan gelen bir yardım eli çok değerli olabiliyor. Kelvin de oyunda sizin yanınızda olan ve size yardımcı olan NPC'lerden birisi. Bu yazımızda eğer Kelvin ölürse onu nasıl geri getirebileceğinizden bahsedeceğiz.

Kelvin oyundaki en yararlı NPC'lerden de olsa ne yazık ki ölümsüz değil.

Kelvin oyun boyunca size oldukça yararı dokunan bir karakter. Verdiğiniz emirleri yerine getirebilen ve sizlere yiyecek, kaynak bulabilen Kelvin, hayatta kalma maceranızı bir nebze kolaylaştırmak konusunda büyük işler başarıyor. Ama ne yazık ki eğer dikkatli olmazsanız Kelvin'in ölmesi işten bile değil.

Kelvin'i oyun dosyaları üzerinde oynama yaparak terkar diriltebilirsiniz.

Oyunda Kelvin'in ölmesi oldukça mümkün. Gerek yanlışlıkla sizin elinizden veya oyundaki düşmanlardan, sadık dostunuz için sürekli bir ölüm tehlikesi mevcut. Fakat Kelvin ölse bile oyunun kayıt dosyaları üzerinde oynama gerçekleştirerek onu geri getirmeniz mümkün. Bu işlem en fazla birkaç dakikanızı alıyor.

Kelvin'i diriltmek için öncelikle bilgisayarınızda oyunun kayıt dosyalarının bulunduğu yere ulaşmanız gerekiyor

Oyunda Kelvin'i geri getirmek için yapmanız gereken ilk şey Sons of The Forest'ın kayıt dosyalarının bulunduğu yere, yani C:\Users\Username\AppData\LocalLow\Endnight\SonsOfTheForest\Saves'e gitmek. Buraya ulaştıktan sonra GameStateSaveData.json isimli dosyayı açıp Ctrl + F komutunu kullanarak IsRobbyDead yazan kısma ulaşmanız gerekiyor. Burada ifadenin yanında true yazdığını göreceksiniz. Bu noktada yapmanız gereken şey dikkatli bir şekilde true ifadesini silip yerine false yazmak ve ardından da hiçbir şeyi değiştirmeden dosyadan çıkış yapmak. Bu sayede yüksek ihtiamlle Kelvin'i diriltmiş olacaksınız.

Önceki denediğiniz yöntemin işe yaramama ihtimaline karşılık deneyebileceğiniz bir yol var.

Eğer şansınız yaver gitmemiş ve önceki yaptığınız şeye rağmen Kelvin hala canlanmamışsa deneyebileceğiniz bir yol daha bulunmakta. Bunun için kayıtların bulunduğu dosya içinde SaveData.json isimli dosyayı bulmak ve öncesinde bahsettiğimiz Ctrl + F komutuyla 'TypeId\”:9' yazıp aratmak. Bu ifade bize Kelvin'e ait bilgileri gösteriyor. TypeId\”:9'a ulaştıktan sonra hemen birkaç satır sonrasında gelen State ifadesini 6'dan 2'ye çevimeniz, ayrıca yine oranın hemen yakınındaki Health değerini de 0.0'dan 100.0'a getirmeniz gerekiyor. Bütün bunları yaptıktan sonra başka bir şeyi değiştirmeden dosyayı kaydedip çıkmalısınız. Eğer bütün işlemleri doğru bir şekilde hallettiyseniz, Sons of The Forest'a geri girdiğinizde Kelvin sizi bekliyor olacaktır.

İlginizi Çekebilir

Steam'de Haftanın En Çok Satanları Belli Oldu: Steam'i Çökerten Oyun Çabuk Kaybetti
The Sims'e Rakip Geliyor: Paradox'un Geliştirdiği Life By You Duyuruldu
Kendine Müzisyen "Jahrein ve Panda Dövüşse Kim Alır?" Dedi, Goygoyun Dibine Vuran Yanıtlar Geldi

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
16.03.2023

ya gebersin avel, ağaç evlerime garezi var. yıkıp duruyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ