Yolda Gezen Çocuğun Başına Taşla Vurmaktan Aranırken Tacizden Gözaltına Alındı ve Serbest Kaldı!

Samsun'da 33 yaşındaki Osman Ç., sokakta bisikletle gezen 9 yaşındaki A.M.A. isimli kızın başına parke taşıyla vurup kaçtı. Polisin bu olay nedeniyle aradığı şüpheli, otobüs durağında bir genç kıza tacizde bulununca yakalandı. Osman Ç., her iki olay nedeniyle çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Erzurum’da evinin penceresinden havalı tabancayla ateş ederek sokakta oyun oynayan iki çocuğu vuran 27 yaşındaki Ömer Murat Akçay’ın tutuklanmasının ardından, çocuğa yönelik bir şiddet haberi de Samsun’dan geldi.

Merkez Atakum ilçesinde inşaat işçisi Osman Ç., evinin önünde arkadaşlarıyla birlikte bisikletle gezen A.M.A. isimli kıza saldırdı. Eliyle arkasına gizlediği büyük bir parke taşıyla yavaşca gelen Osman Ç., arkası dönük halde olan kızın başına sertçe vurdu. 

Yere yığılan kız kendinden geçerken şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

Saldırı anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı 👇

Saldırının ardından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Tacizden yakalandı ve adli kontrolle serbest bırakıldı.

Polis, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için ise soruşturma başlattı. Bu olaydan 2 ay sonra yine Atakum ilçesinde, durakta otobüs bekleyen bir genç kıza tacizde bulunan Osman Ç., çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Gözaltına alınan şüphelinin 9 yaşındaki A.M.A.’yı darp eden kişi olduğu güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi.

Görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını savunan Osman Ç., böyle bir olayı hatırlamadığını ifade etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman Ç., her iki olay nedeniyle çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Sanığın serbest bırakılmasına sosyal medyadan da tepkiler geldi...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
24.06.2017

Akpnin yeni adelet sistemi. Vatan hainliğinden gözaltına alın damat kontenjanından salıveril, 12 yaşındaki çocuğa mahalle tecavüz etsin kızın sesi çıkmadı diye indirim uygulansın ama suçu ANAYASAL hakkı olan eylem yapma hakkını kullanana 9 yıl hapis ver. Yeni siyasal islam devleti böyle oluyor. İleride sokağa çıktı diye kadınlara tecavüz edecekler. Çünkü bu yobazların arkasında akp gibi bir çıban var.

24.06.2017

Birisi de şeriat gelse böyle olmaz diyor. Bu amkun çocukları da zaten şeriat tabanlı. Onlar da şeriat istiyor. O zaman dilediği gibi kadın-çocuk tecavüz edebilecek. Şeriatla yöneltilmiş adam akıllı bir ülke söylesem, kem küm. Ahlak dinden bağımsızdır. Din ile ilişkilendiren arap kültürü yaymaya çalışıyordur.

Adli kontrolle serbestlik mi? PES! Bunu serbest bırakanın çocuğunun başına aynı şey gelsin bakalım ne yapar? Öyle de sert vurdu ki çocuk beyin kanaması geçirmediyse eğer çok şanslı. İçim cızz etti. Cinayete teşebbüsten yargılanmalı ve ağır bir ceza almalı. Bu resmen kötülük!

Pasif Kullanıcı
24.06.2017

o kız korkusu ömrü boyunca düzelmez

24.06.2017

bu ülkenin adaletine güvenen gerizekalı var mı hâla? önceden parası olana yargı hiç bir şey yapmazdı. Şimdi yargı kimseye bir şey yapmıyor. Fetöcüler hariç. Farkettiniz mi bilmiyorum ama artık herkese suç işleme cesareti geldi. Nasıl olsa tacizci serbest, tecavüzcü serbest, katil serbest, terörist serbest, adam öldüren serbest, karısını döven serbest, çocuk istismarcıları serbest... ya serbestler, ya tutuksuz yargılanıyolarlar ya denetimli serbestlik alıyolar ya da adli kontrol şartı saçmalığı vs. bi insan suçluysa ceza nasıl almaz? Bu kimin adaleti? Allah bu insanları serbest bırakan, serbest bırakanlara göz yuman, bir kereden bir şey olmaz diyen ne kadar zihniyetsiz şerefsiz varsa iki dünyada da gün yüzü göstermesin

Bir de hala bu zihniyeti destekleyip "dünya bizi kıskanıyor, ortadoğunun ve müslümanların umudu biziz" diyenlerin de belasını versin.

TÜM YORUMLARI OKU (80)