Bu da Oldu: 'Yol Verme Meselesi' Yüzünden Şoförle Tartışıp, Ambulansa Kurşun Yağdırdılar!

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, şoförle tartışan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ambulansa kurşun yağdırdı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İddiaya göre tartışma yol verme meselesi yüzünden çıktı

İHA'nın aktardığı bilgiye göre, Kağıthane'de ambulans şoförü ile tartışan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ambulansa kurşun yağdırarak kaçtı. İddiaya göre olay, saldırganla ambulans şoförü arasında yol verme tartışmasının ardından yaşandı.

Olay, 22.30 sıralasında Talatpaşa Mahallesi'nde meydana gelirken, olay sonucunda yaralanan olmadı.

Vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis, saldırganı arıyor

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
27.11.2019

Hukukçu değilim ama ceza hukukunda aşağılayıcı cezalar olması gerektiğini düşünüyorum. Hele şu vakanın açık bir şekilde kibir kaynaklı olduğunu düşünürsek.. Nasıl olur da bana yol vermez diyor adam karşısında geçiş üstünlüğü olan bir araç olduğu halde. Bu egonun itin g.tüne sokulması lazım. Halk içinde rezil, kepaze olmaları lazım. Ya da en az birkaç yıl insanların merhametine muhtaç halde kalmaları, hatta en basit gündelik ihtiyaçları için birilerine yalvarmak sorunda kalmaları lazım. Biraz agresif düşünüyorum belki ama bence böyle.

27.11.2019

Agresif düşünmüyorsunuz, bunların dili bu. Böyle olması lazım.

27.11.2019

İnsanlar git gide daha da yobazlaşıyor. Kadına şiddet mi dersin, çocuğa taciz mi dersin, hayvana işkence mi dersin ne ararsan var. Boşa din kitaplarını kurcalayıp cehennemi merak etmeyin. Aha cehennem buralar işte.

Pasif Kullanıcı
27.11.2019

Ambulansla yol verme kavgasına girmek nedir ya? İnşallah ambulanslara düşersiniz de kimse size de yol vermez. İnşallah ihtiyacınız olur da yol vermeyenler yüzünden ambulans size yetişemez! Anasının amına çimento döktüklerim!

TÜM YORUMLARI OKU (20)