Yol Kesip Evrak Kontrolü Yapan Taksici!

İstanbul Esenyurt'ta dün bir turizm şirketine hizmet veren minibüsün önünü kesip polis gibi evrak ve ruhsat soran E.G. isimli taksici trafik ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Aracı trafikten men edilen ve taksi ruhsatı süresiz iptal edilen taksi şoförüne bin 360 TL para cezası uygulanıp ehliyeti de geri alındı.

Aracını minibüsün önüne çevirerek M.A.A.'dan evraklarını isteyen taksici E.G. ve yanındakiler M.A.A.'nın kendilerini kameraya çektiğini fark edince önce cep telefonunu almaya çalıştı.

Başaramayınca da M.A.A.'yı darp edip olay yerinden uzaklaştı. Minibüs şoförü M.A.A.'nın görüntüleri sosyal medyada paylaşması üzerine, harekete geçen İl Trafik ekipleri taksici E.G.yi bugün ikametinde yakalayıp gözaltına aldı.

Kaynak: Milliyet

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
28.01.2020

Amk konuşmayı bilmez bide gelmiş yol kesiyor. Böyle tiplerin alayının dibine kibrit suyu dökeceksin.

nerede sabıkalı, sorunlu vasıfsız tipler var taksici oluyor. millet için asıl tehlike zaten bunlar, hadi bizi geçtim kadınlar nasıl güvenip taksi ile yolculuk yapacaklar. bu esrarkeşler e mi güvenecekler. uber i de kaldırdınız. vatandaş ne isterse inatla tersini yapamaya devam ediyorsunuz..

28.01.2020

En ufak taşkınlığı görülen taksiciyi ömür boyu men edeceksin ki hepsi mafyalığı bırakıp kuzu kuzu işini yapsın.

TÜM YORUMLARI OKU (12)