Ben bu sene bilet almamıştım, iyi olmuş... 😢
Ben bu sene bilet almamıştım, iyi olmuş... 😢
80 milyon lirayı bırakın, çoğumuz 80 lirayı bile elimizde tutamıyoruz ay sonuna kadar... 😂 'Kime çıktı, hile var mı, nasıl olacak?' derken kazanan rakamlar belli oldu.
Temsili çek Milli Piyango İdaresi İkramiye, Kontrol ve Çekilişler Daire Başkanı Ayşe Bulduk tarafından banka yetkilisine teslim edildi ama sosyal medyada dedikoduların ardı arkası kesilmedi.
Yorumlarda buluşalım...
TAM BİLET ALANLAR TAM SALAK. YARIM BİLET ALANLAR YARIM SALAK, ÇEYREK ALANLAR DA ÇEYREK SALAK. AMA! HEPSİ DE SALAK
bu nedir arkadaş rahatlığa bak. sanki evde tombala oynuyolar amq.
Ne bekliyordunuz ki! Dalavere çevirmedikleri yer kalmadı şu ülkede. Benzeri bir olay daha önce de yaşanmıştı milli piyangoda. Sayısal lotoda defalarca kez Ankara Çankaya mahallesinden çıktı 6 bilen. Ne bilet almaya gerek var ne de şans oyunu oynamaya. Sonuç ortada çünkü. Paraların kimin cebine gideceği önceden belli.