Yoksa Bahane mi? Kirayı Sadece 1 Gün Geciktiren Kiracıya Ev Sahibinden Gelen Mesaj Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Son dönemlerde ev sahibi ve kiracılar arasında geçen diyaloglar çok fazla gündemde. Özellikle artan kira fiyatlarından dolayı pek çok ev sahibi kiracılarını evden çıkarıyor. Her geçen gün ev sahibi-kiracı cephesinden yeni bir haber alıyoruz. Bu sefer de kirasını 1 gün geciktiren bir kiracı ev sahibinden gelen mesajı paylaştı. Bu mesaj üzerine sosyal medya ikiye bölündü.

1. Ev sahibi-kiracı cephesinde her geçen gün farklı bir olay yaşanıyor.

Artan kira fiyatlarından dolayı pek çok ev sahibi, kiracılarını evden çıkarmaya çalışırken evden çıkarılan kiracılar da farklı şekillerde isyan ediyor.

2. Bu olaylara bugün bir yenisi daha eklendi, Twitter'da bir kullanıcı kirasını ilk defa 1 gün geciktirdiğini ve bunun üzerine aldığı mesajı paylaştı.

twitter.com

3. Bu paylaşım üzerine ev sahibinin aslında bahane ürettiğini düşünenler oldu👇

twitter.com

4. Gerçekten de böyle mi acaba?

twitter.com

5. 👇

twitter.com

6. Hatta kiracıların haklarına dair de bilgiler paylaşıldı.

twitter.com

7. Bunun üzerine diğer kullanıcılar da deneyimlerini paylaştı 👇

twitter.com

8. Gerçekten de çok ilginç...

twitter.com

9. 👇

twitter.com

10. Hatta bu durum sadece Türkiye'de değil dünyanın pek çok yerinde de var gibi duruyor.

twitter.com

11. Kirayı geciktirmenin yanlış olduğunu düşünüp ev sahibinin tarafında olanlar da var 👇

twitter.com

12. 👇

twitter.com

13. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

twitter.com

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR

Benim kafama takılan ilk şey 1 gün için kirayı sormasından ziyade bir merhaba nasılsınız, bir sorun mu var gibi insani tek bir giriş cümlesi olmaması. Hayır bugün her hangi bir firmanın sanal yardımcısına denk gelseniz soruyor. O kadar bile insanlık kalmamış mı?

06.11.2022

Kiracıyla uğraşmamak için ev filan almam. O kadar yeme içme para biriktir 2. ev alayım de milyon biriktir sonra böyle mallarla uğraş .Parayla Gez dolaş amua bir tane evim yeter mis.

06.11.2022

2012 yilinda kiraciydim ev sahibinin ayni sitede 8 dairesi vardi ve kari koca doktorlardi. Her ay gununden 2-3 gun once çalıştığım şirket ev kirasıni hesabima yatırıyor bende ev sahibine yatiriyordum. Babam vefat etti o gün haliyle kira mira uğraşacak durumda degildim telefonlara bakamiyor mesajlara cevap veremiyordum. vefatin aksaminda 13 kez aramis actim telefonu durumu anlattim telefonu kapattim ve 3. günü tekrar aradi tamm dedim yatırdım ve bu icimde oyle bir hal aldıki anlatamam. Sene 2021 yılı bu arkadaş Fetöden işten atılmış mimlenmiş herseyine el konulmuş duydum ve laf lafı açarken bir arkadaşımdan telefonunu aldım aradım tanıdınız mi beni dedim önce tanımadı sonrasında tanıdı bana babamın vefatında yaptığıni hatırlattım ve bin beter ol dedim daha da kötü olursun dedim ne oldum dememeli ne olacağım demeli.....

06.11.2022

teşekkür ederim aslında bu şekilde söylemde bulunmamda belki yanlıştı fakat öyle unutamadığım bir şeydi ki hep içimde kalmıştı ve bir an söylemek ve içimdekileri kusmak beni inanılmaz rahatlattı. Suan 2 adet kiracim var ve pandemi döneminde kiralarını geciktirdiler burada poliannacılikta yapmak istemiyorum ama bir kere aramadım ve birinin yeni bebeği olmuştu 1 aylık kirasıni doğum hediyesi olarak almadım söylediğiniz gibi vicdan kesinlikle vicdan allah herkesi iyiyle karşılaştırsın🙏

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ