YÖK Başkanı Açıkladı: Hibrit Eğitim Dönemi

YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerin 3 Nisan'da açılacağını ve isteyenlerin okula gidebileceğini, devam şartının ise aranmayacağını duyurdu.

YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine ilişkin açıklama yaptı.

Özvar, 3 Nisan itibarıyla üniversitelerde uzaktan öğretimle birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini açıkladı.

Sınavlar hakkında da konuşan Özvar, bahar dönemindeki ara sınavların şeffaflık ve denetlenebilirlik ilkesi esas alınarak uzaktan öğretim yöntemleriyle çevrim içi yapılacağını söyledi.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kızına Şiddet Uygulayan Annenin Görüntüleri Tepki Çekti! 'Alın Sizin Olsun'
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
30.03.2023

panayıra çevirdiniz iyice aq

30.03.2023

bugüne kadar hiç bir şey yapılmadı. ne ara vize ne ara final olacak.

30.03.2023

Uzaktan eğitim nedeniyle gençler evlerini boşalttılar, yurtlarından çıkartıldılar(gece eşyaları çöp poşetlerine konup kapıların önüne atılarak) memleketlerine döndüler tabi bu arada ailelerle ev sahipleri ve özel yurt yöneticileri arasında bir ton tatsızlık çıktı hatta mahkemelik olan bile olmuştur, şimdi isterseniz yüz yüze eğitim yapın diyorlar bu kadar keyfi ülke yönetilmez, düşünme yok, muhakeme yok tek cümle ile gençlerin hayatını alt üst edebiliyorlar ama sadece bu işte değil her alanda böyleler.

TÜM YORUMLARI OKU (24)