Yoğun Bakımlarda Yaşanan 'Mahremiyet İhlali'nden Şikayet Eden Kullanıcı, Yeni Bir Tartışma Yarattı

Bir kullanıcı, yoğun bakımlarda yaşanan mahremiyet ihlalinden dem vurunca ortalık fena halde karıştı. Ona hak verenler kadar haksız bulanların sayısı da epey bir fazlaydı. Hadi gelin detaylara bakalım.

Twitter'da @altintasme adlı kullanıcı, yoğun bakımlardaki mahremiyet ihlalinden dem vurunca,

twitter.com

1. Derin bir tartışma başladı 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

👇

5. Hmm...

6. Bu tartışmanın karşı tarafında olanların sayısı da oldukça fazlaydı tabii.

7. 👇

8. Kesinlikle.

9. 👇

10. 👇

11. 😞

12. 👇

13. Tek sorunumuz bu olsa keşke.

14. Ben de.

15. Ne dertler var hakikaten.

16. Siz bu tartışmanın neresindesiniz peki?

Hadi yorumlara!

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
18.09.2021

Siz neden bahsediyorsunuz ya! sezaryen doğuma girdim güya belden aşağımın tutmadığını zanneden dingiloğlu dingil hastabakıcı mıdır nedir popoma elledi, koca göbeğimle ne zevk aldın hayvanoğlu hayvan, ahirette sktim belanı.. tabii ki olacak mahremiyet, edilebilecek en en azami düzeyde edilecek, özellikle isteyenlere bu hak tanınacak bunun zorunlu olması lazım, sanki hiç duymuyoruz narkoz etkisindeyken tecavüz eden doktorları, sütten çıkma ak kaşık mı olunuyor tıp okuyunca hayırdır..

24.09.2021

Eşiniz anneniz bişeyiniz yokmuydu yanınızda! O dingilin hesabını kesecek hadi onlar yoktu başhekim ne bok yemeye orada duruyor gidip şikayetçi olabilirdiniz ahirete bırakmadan hesabı kesilirdi..

18.09.2021

Ne önemi var diyenler sanırım hiç böyle bir durumda kalmadınız. İnsanların duyguları var mesela utanmak gibi çekinmek gibi.. Doktor ve hemşire de sıkıntı yok, sıkıntı alakasız insanların siz o haldeyken gözünü dikmesi. Ben beni iyileştirmeyecek bir hasta bakıcının veya diğer hastaların ve onların yakınlarının bana bakmalarını istemem biraz başınızı eğme ya da oradan çıkma nezaketini gösterin..

21.09.2021

Evet aslında bu noktaya dikkat çekilmek istenmiş. Yoksa hasta bakıcı dahil işini layığıyla yapmaya çalışan kişilere sırf erkek diye değil, taciz durumu ile bir rahatsızlık dile gelmiş. Ama işte bazen öyle bi oluyor ki tek erkek personel oluyor o da bu şekilde çıkabiliyor. Artık o kişinin edebine kalmış.

Some cahil problems. :/

TÜM YORUMLARI OKU (53)