Yoğun Bakımdaki Hastaların Tamamının Aşısız Olduğunu Söyleyen Doktora Gelen Yorumlara Mutlaka Bakmalısınız!

Aşılama sürecinin başından itibaren doktorlar bulundukları hastanelerden insanları bilgilendirmek için birçok veri paylaşıyor. Bu paylaşımlar özellikle yoğun bakımda yatan hastalara dair verileri kapsıyor fakat kimileri bu istatistiklere inanmıyor ya da inanmak istemiyor.

Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı İbrahim Emer de çalıştığı hastaneden yoğun bakım hastalarına dair bilgi paylaşımında bulundu.

@ibrahimemer2

Aşı konusunda henüz ikna olmayan ve aklının bir köşesinde soru işaretleri bulunan insanlar da bu paylaşıma bazı yorumlar yaptı...

Gördüğünüz gibi aşı konusunda toplumumuz hala bilinçli değil... İşin uzmanından gelen bilgiye bile tereddütle yaklaşıyorlar. Bu iş böyle nasıl çözüme kavuşacak bilemiyoruz.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Maske Takmayan Garsonları Fahrettin Koca'ya Şikayet Eden Necmiye Alpay'ın Çok Konuşulan Paylaşımı
''Konuşamaz'' Denen Otizmli Çocuğunun Üniversiteyi Kazanma Hikayesini Anlatan Anne Hepimize Umut Aşılayacak
Yeni Akit, Usta Oyuncu Ferhan Şensoy'un Ölümünün Ardından Densiz Yorumlarıyla Bir Skandala Daha İmza Attı

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR

bakın arkadaşlar ben bizzat yaşıyorum bu durumu.. üst komşumun kardeşi ve yine ev arkadaşımın kardeşi şuan ikiside yoğun bakımda.. biri antalyada diğeri izmirde.. ikisi de aşı karşıtı.. olmadılar aşılarını.. komşum aşısını olduktan sonra korona oldu ama normal bir şekilde atlattı.. aynı şekilde ev arkadaşım annesi ikisi de korona oldular ama onlarda aşılı oldukları için kolay atlattılar.. yoğun bakımlar aşısız hastalarla dolu.. aşılarınızı mutlaka olun.. sonra son pişmanlık fayda etmiyor..

01.09.2021

Aşı karşıtlarındaki câhil cesâreti takdir edilesi.. Alandan bildiren uzman doktora karşılık dayısını referans gösterip "sizin gibi kanıtsız konuşmuyorum!" diye tepki gösteriyor.. Bunlar lütfen aşı olmasınlar, harcanan paraya yazık; direkt elenip gitsinler.. Şu saatten sonra covid'den ölen aşı karşıtına değil üzülmek, "oh olsun!" desek yeridir..

01.09.2021

Ben gözlerimle görüğüme inanıyorum sadece, 2 bionteck olan arkadaşım dün gece yoğun bakıma alındı. Aşı olanların öldüğünü covitten öldü diye bildirmiyorlar kalp krizi diye kayıtlara geçiyor

01.09.2021

Virus sürekli mutasyona uğrayıp yeni varyantlar çıkarıyor. Aşı karşıtları diyor ki işe yaramıyor, ne olduğu belli olmayan sıvıları bize dayatmayın. Aşıdan yana olanlar diyor ki aşı olun sizin yüzünüzden salgın bitmiyor ölümler artıyor. Herkes birbirini suçluyor. Sonuç ne mi? Sonuç; öyle yada böyle virus hayatta kalmaya çalışıyor, tıpkı insanlar gibi. Kolay kolay pes etmeyeceği kesin. Virus pes edinceye kadar bu çile çekilecek.

TÜM YORUMLARI OKU (26)