Onedio Logo

'YKS'ye Üç Ay Hazırlanıp Dereceye Girdim' Demişti: Belge Sahte Çıktı

Kapak Görseli

Manisa'da liseyi açıktan okuyan Filiz Sert, üniversite sınavına sadece üç buçuk ay hazırlanıp eşir ağırlık puan türünde 1671. olduğunu açıklamıştı. Sert'in gösterdiği YKS belgesi sahte çıktı.

null Görseli

Filiz Sert’in sınavdaki başarı iddiasının gerçek olmadığı yönündeki ihbar adının açıklanmasını istemeyen bir ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) yetkilisi tarafından DHA’ya iletildi. Kendi gibi Manisalı olan Filiz Sert’in puanını incelediğini söyleyen görevli, “Aldığı puanla ilk 2 milyonluk gruba girebilmiş” dedi.

"TC numaramı hatırlamıyorum"

"TC numaramı hatırlamıyorum" Görseli

Bu uyarının ardından DHA muhabirinin yeniden temas kurduğu Filiz Sert, elindeki belgenin gerçek olduğunu söyledi. TC kimlik numarasıyla sonucu ÖSYM’nin internet sitesinden kontrol etme teklifini ise “TC numaramı hatırlamıyorum” diye geri çevirdi.

Popüler İçerikler

Kanser Tedavisi Gören Kıymetli Şarkıcı İlhan Şeşen'den Kötü Haber!
Kanser Tedavisi Gören Kıymetli Şarkıcı İlhan Şeşen'den Kötü Haber!
Belgrad Ormanı’nda Kaybolan Mimar Ece Gürel'in Kaybının Perde Arkasında Tüm Yaşananlar
Belgrad Ormanı’nda Kaybolan Mimar Ece Gürel'in Kaybının Perde Arkasında Tüm Yaşananlar
Zebani Efe Olarak Tanınan Efe Baycan’ın Son Halini Görenler Tanıyamadı!
Zebani Efe Olarak Tanınan Efe Baycan’ın Son Halini Görenler Tanıyamadı!
YORUMLAR
02.08.2022

açıktan okuyup üç buçuk ay hazırlandım ve dereceye girdime inanan ya bizim memleketten değildir ya da maldır zaten

02.08.2022

İyide bende açıktan okudum ve daha ilk sinavimda 2.500. Küsur milyon kişinin içindeyim.Ve 8 tam soru yaptım naber,👍🤣😂 saygılar.( 47 yaşında ve kamu şirkettinde çay,ciyim)

Turbolu sahtekar, Müge Anlı'lık bir olay.

03.08.2022

tam istediği olur.zaten gündeme gelebilmek için böyle bir yalan atmış.yokmuş gibi davranmak en iyisi.

02.08.2022

Ne geçti eline amk. Bizim dersanedede vardı bu tipten denemelerin cevap anahtarını alıp yüksek puan yapardı ama sınavda barajı bile geçememişti amk salakları

TÜM YORUMLARI OKU (45)