YKS Tercih Süresi Uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın ve sel felaketleri sebebiyle, 5-13 Ağustos olarak belirlenen YKS 2021 tercih tarihlerinin 20 Ağustos'a uzatıldığını duyurdu. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

'Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri sebebiyle, 5-13 Ağustos olarak belirlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2021 tercih tarihlerini uzatma kararı aldık. 

Yapılan değişiklikle birlikte öğrenci kardeşlerimiz 5 Ağustos’tan 20 Ağustos saat 23:59’a kadar üniversite tercihlerini yapabilecek. Her bir kardeşime hayırlı bir tercih dönemi ve başarılı bir üniversite hayatı diliyorum.'

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
03.08.2021

Çok iyi olmuş zaten kafamız karışıktı, her şeyden önce evi yanan arkaşlarım için çok iyi bir karar oldu :( Umarım istediğimiz bölümlere gideriz hepimiz.

03.08.2021

Yks tercihi yapacak gençler benim fikrim;işletme iktisat gazetecilik vb. bölümlerden uzak durun.4 yılınız heba olmasın.(YİNE DE TERCİH SİZİN).Bide üniversiteyi eglence yeri olarak görüp tercih yapmayınız.Vize ve Final sınavları size hesabını üzücü bir şekilde gösterir.Yani eglence yeri degildir.Akademik kariyerinizi güzel ve iyi bir şekilde dizayn edin herkese başarılar.

03.08.2021

Eğitim bakanının açıklamasını neden bir başkası yapıyor? Neden halen yangın uçağı alınmıyor?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ