YKS Stresi İddiası: 19 Yaşındaki Melek Kurtuluş Sınav Günü İntihar Etti

Muğla’nın Milas ilçesinde bugün düzenlenen sınava girmek için hazırlanan 19 yaşındaki Melek Kurtuluş'u yakınları evinin yanındaki inşaatta asılı buldu. Kurtuluş’un sınav stresine dayanamayıp intihar ettiği iddia edildi.

Sözcü gazetesinden Yaşar Anter'in haberine göreMuğla'nın Milas ilçesine bağlı Kızılcayıkık Mahallesi'nde yaşayan ve bu sabah YKS sınavlarına girmesi beklenen 19 yaşındaki Melek Kurtuluş, yakınları tarafından asılı olarak bulundu.

İnşaatta bulundu

Sınava gitmesi beklenirken ailesinin sabah saatlerinde aradığı ve ardından evinin yanındaki inşaatta asılı halde bulduğu Kurtuluş, ipten indirilerek sağlık ekipleri çağrıldı.

112 acil servis ekipleri Kurtuluş'un yaşamını yitirdiğini saptadı. Genç öğrencinin sınav stresine dayanamadığı iddia edildi.

3 kişinin ifadesi alındı

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatıp 3 kişinin ifadesine başvururken, Kurtuluş'un cenazesi otopsi yapılması için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Popüler İçerikler

Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Skandal Bir Olayla Gündeme Gelmişti: Patiswiss'in Yeni CEO'su Belli Oldu
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
YORUMLAR
28.06.2020

Şu merkezi sınav sisteminden kurtulmak şart.Milyonlarca gencin hayatına 2-3 saatlik bir sınav yön veriyor.O gün moralsiz olsa,stresini kontrol edemese,uyuyamamış olsa,hasta olsa en azından 1 yıl kaybediyor bazıları tüm hayatını kaybediyor.Abd'de merkezi bir sınav yok ama ilk 500'de 250 tane Abd üniversitesi var.Demek ki sınav şart değil okula kabul için...

28.06.2020

aile baskısıdır , anası babası önemli deil kızım her türlü yaşanıyor deseydi olmazdı bence ..

Pasif Kullanıcı
28.06.2020

Yawrum canım benim :(( EYY ONEDİO'DA İÇERİK HAZIRLAYAN BAZI APTALLAR!!! ŞÖYLE İÇERİKLERE EMOJİ KOYMAYIN!! KAÇ DEFA SÖYLEMEK LAZIM O OLMAYAN BEYNİNİZE GİRMESİ İÇİN?? KAÇ DEFA!! BAK GENCECİK BİR NSANIN ÖLÜMÜNE GÜLME EMOJİSİNE TIKLAYAN BİR SOYSUZ VAR ORDA KİM BİLİR KAÇ TANE OLACAK 1 SAATE KADAR!!!

TÜM YORUMLARI OKU (27)