YKS Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu Mu? YKS TYT, AYT ve YDT Ne Zaman Yapılacak?

Üniversitede okumak için sınavlara hazırlanan milyonlarca öğrenci, ÖSYM’nin yapacağı açıklamayı bekliyor. İyi bir üniversitede okuma hayali kuran öğrencilerin, ÖSYM tarafından duyurulacak sınav giriş belgelerini almaları gerekiyor. Temel Yeterlik Testi (TYT), Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olarak yapılacak YKS sınavları 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. İşte YKS sınavıyla ilgili son bilgileri…

YKS Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Halis Aygün, Twitter hesabından ÖSYM'nin 2021 yılı sınav takvimini açıkladı.

Aygün, '2021-YKS 26-27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Temel Yeterlik Testi (TYT) 26 Haziran, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) 27 Haziran tarihlerinde uygulanacaktır. Adaylarımıza başarılar dilerim. 2021 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak sınavların sınav tarihlerini, başvuru tarihlerini ve sonuç açıklama tarihlerini içeren 2021 yılı sınav takvimine internet sitemizden erişebilirsiniz' bilgisini verdi.

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sınava katılmak için başvurularını tamamlayan üniversite adayları, YKS sınav giriş belgesi ve yerlerini bekliyor. ÖSYM, yaptığı sınavlarda sınav giriş belgelerini bir hafta önceden erişime açıyor. YKS sınav giriş belgelerinin 21 Haziran Pazartesi günü açıklanması bekleniyor.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı