Yıpranmış Vücudundan Utanmayıp Bikini Giyerek, Önemli Bir Mesaj Veren Kadın: Rachel Hollis

Kadınların yaşları ilerledikçe yıpranmaya başlamış vücutlarından utanmaması gerektiğini öğütleyen bir kadının hikayesini paylaşacağız sizlerle. Sosyal medya aracılığıyla verdiği önemli mesajla, çoğu kadının desteğini arkasına alan Rachel, kadınların içlerinde kalmış hislerine tercüman olmuş adeta.

Bu hanımefendinin ismi Rachel Hollis. Kendisinin yemek, moda, yaşam üzerine yazılarının bulunduğu bir websitesi ve bir kitabı var.

Ayrıca üç çocuk annesi. Son zamanlarda Facebook'ta paylaştığı bikinili fotoğrafı sayesinde oldukça tanınmaya başladı. Popüler olmasının sebebi, akıllara ilk gelen sebep değil.

Rachel Hollis, bikinili fotoğrafını koyduktan sonra ona gelen destek mesajlarından çok etkilendiğini belirtiyor.

'Vücudumda çatlaklarım var ama bikini giyiyorum. Üç çocuk dünyaya getirdiğim için fena halde güçsüz bir göbeğim var ama bikini giyiyorum. Göbeğim oldukça sarkık ama bikini giyiyorum. Bikini giyiyorum çünkü üzerinde izler de olsa bu vücutla gurur duyuyorum. Vücudumdaki izlerin her biri, bir çocuk dünyaya getirmek gibi kutsal bir olayın hatırlatıcısı. Bikini giyiyorum çünkü düşüncelerini önemsediğim tek adam, beni bu halimle seviyor. Aynı adam, izlerim olsa dahi, benimkinden daha seksi bir vücut görmediğini söylüyor. Onlar yara izi değil, kızlar! Onlar sizin kazandığınız birer rütbe gibi. Utanmadan, gururla taşıyın.'

"Fotoğrafımın birilerinin bakış açısını değiştirdiğini duyduğumda ya da bazılarının kırışık vücutlarına rağmen bikini giymek istediklerini öğrendiğimde çok mutlu oluyorum.."

Sayıları az da olsa olumsuz geri dönüş aldığını da belirten Rachel Hollis, adeta uzun bir maraton yarışı bitiren kadınlara, "Neden biraz gövde gösterisi yapmayasınız ki?" diyerek özgüven hareketini özetliyor.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
03.04.2015

Amaaannn bunu bide haber diye gazetelerde verdiler. Sosyal mesaja bak, kahramanlığa bak. Koysana şuraya ailesini geçindirmek, çocuklarını okutmak için sabahtan akşama kadar didinen, çırpınan alın teri döken anneleri. Üç kuruş için ne eziyet çeken anneler var. Asıl kahraman onlar başlı başına sosyal mesajlar zaten.

03.04.2015

bikini giy yüzmek güneşlenmek senin de hakkın da neden bunu gözümüze sokuyorsun mk ? neden bunu bir kahramanlık hikayesiymiş gibi senaryolaştırıyorsun ? Asıl kahramanlar asgari ücretle geçinenler sen değilsin -.-

ne olmuş yani bikini giymiş teyzelerle eş değer neresi kahramanlık hikayesi bunun-,-

Pasif Kullanıcı
03.04.2015

Soyunun Kahraman oluyoruz. Naked Hero

TÜM YORUMLARI OKU (23)