Yine Utandık! Ülkemizin Dört Bir Yanından 'Keşke Yaşanmasaydı' Dediğimiz Olaylar

Bu tür olayların daha fazla yaşanmamasını diliyoruz...

Geçen haftaki haberleri okumak için içeriğe göz atabilirsiniz:

Yine Utandık! Ülkemizin Dört Bir Yanından 'Keşke Yaşanmasaydı' Dediğimiz Olaylar

1. 10 yaşındaki oğlunu 'Günahsızken cennete göndermek istedim' deyip boğarak öldüren 'baba'...

Bir sitede apartman görevlisi olarak çalışan İsmail K.., evde 10 yaşındaki oğlu Hüseyin K.'yi boğarak öldürdü.

Cani baba İsmail K. ifadesinde, 'İşlediğim günahlar nedeniyle cehenneme gideceğim. İnsan ne kadar yaşarsa o kadar çok günaha giriyor. Ben de oğlumun büyüdükçe günaha girip benim gibi olmasını istemedim. Daha günahsızken onu cennete göndermek istedim. Oğlumu karşıma oturtarak onu öldüreceğimi anlattım. Sonra oğlumdan özür dileyip, sarılıp, öptüm. O da neden özür dilediğimi anlamadı ve 'Babacığım ben de özür dilerim' dedi, bana sarılıp öptü. Daha sonra bacaklarımın arasına alıp ellerimle boğdum' dedi.

Haberin detayları için 👇

10 Yaşındaki Çocuğunu Boğarak Öldürdü: 'Oğlumun Büyüdükçe Günaha Girip Benim Gibi Olmasını İstemedim'

2. Kadınlar Günü'nde kız arkadaşını araçtan indirip sokak ortasında darbeden adam...

8 Mart Kadınlar Günü'nde Samsun'da otomobil ile seyir halinde olan çift arasında tartışma çıktı. Sürücü A.D. cadde ortasında aracı durdurup kız arkadaşı A.Ş.'yi araçtan indirdi. Saldırgan, genç kızı saçlarından sürükleyerek darp etmeye başlarken, çevredeki esnaf araya girdi.

Genç kadının şikayeti üzerine ifadesi alınan şüpheli için uzaklaştırma kararı verildi.

Haberin detayları için 👇

Türkiye'de 8 Mart: Bursa'da Sevgilisini Araçtan İndirip Darp Etti

3. Abisi tarafından istismar edilip hamile kalan ve evde doğum yaptırılan 17 yaşındaki genç kız...

Zonguldak'ta ağabeyi G.K.'nın (28) cinsel istismarına uğrayan S.K. (17) hamile kaldı. Olay, anne H.K.'nın ilk evliliğinden olan oğlu G.K. ile birlikte evde doğum yaptırdığı S.K.'nın kanaması durmayınca kaldırıldığı hastanede ortaya çıktı.

Duruşmada pedagog eşliğinde ifadesi alınan S.K., 'Evde kardeşlerim varken annem markete gittiğinde G.K. kapıyı çaldı. Açmayınca camdan atladı, içeri girdi. Biz G.K. ile yatak odasında kaldık. Bana bağırdı. Ben 'Yapma' dedim. Bunu her gün yapıyordu. Cinsel istismarda bulundu. Anneme G.K.'nın bir şey yaptığını söylemedim. Kardeşim S.'ye söyledim. Sonra benim midem bulandı. Hamile olduğumu bir tek babam bilmiyordu' dedi.

Haberin detayları için 👇

Zonguldak'ta Kan Donduran Olay! Abilerinin İstismarına Maruz Kalan Çocuk, Evde Doğuma Zorlandı

4. Bir müzisyen daha geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti...

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen gruplar arasında yer alan müzisyenler zor günler geçiriyor. Konserlerin yapılamaması, eğlence mekanlarının kapalı olması nedeniyle işsiz kalan müzisyenler arasında intihar vakaları artış gösteriyor.

Adana'da yaşayan 41 yaşındaki müzisyen Ağahan Yerdelen de pandemiden sonra yaşadığı geçim sıkıntıları nedeniyle hayatına son verdi.

Haberin detayları için 👇

Müzisyenler Ölüyor! Ağahan Yelderen Geçim Sıkıntısı Nedeniyle Yaşamına Son Verdi...

5. Samsun'da sokak ortasında kızlarının gözü önünde eşine öldüresiye şiddet uygulayan adam...

Samsun'da sokak ortasında bir kadının küçük çocuğu önünde şiddet görmesi tüm Türkiye'yi sarsmıştı. Eski eşine canice saldıran İbrahim Zarap, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı.

Evliliğinin ardından alkol ve uyuşturucu bağımlısı İbrahim Zarap'ın, sürekli şiddet uyguladığı E.M'yi 2018 Nisan ayında da ölümle tehdit ettiği, bu nedenle genç kadının şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Haberin detayları için 👇

Samsun'da Eşini Sokak Ortasında Darp Etmişti: Olaya İlişkin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

6. Aylardır kayıp olan kadının folyoya sarılı bir şekilde cansız bedeninin bulunması...

Antalya'da 4,5 aydır kayıp olarak aranırken, bir binanın çatısında folyoya sarılı cansız bedeni bulunan Mervenur Polat'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polat’ın C.A. tarafından iple boğularak öldürüldüğü belirlendi.

C.A., olay günü Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi'ndeki bir evde birlikte uyuşturucu aldığı Mervenur Polat ile aralarında tartışma çıktığını söyledi. C.A. tartışma sırasında eline geçirdiği iple genç kadını boğarak öldürdüğünü ifade etti.

Haberin detayları için 👇

Folyoya Sarılı Cansız Bedeni Bulunmuştu: Mervenur Polat'ın İple Boğularak Öldürüldüğü Ortaya Çıktı

7. 200 TL alacağını isteyen 16 yaşındaki gence saatlerce şiddet uygulayan işveren...

Afyonkarahisar'da bir balıkçının yanında çalıştıktan sonra ayrılarak başka bir işe başlayan 16 yaşındaki Şükrü Can K., geçen hafta pazar günü alacağı 200 liranın ödeneceği gerekçesiyle eski işvereni Akif A. ve A.S. tarafından çağrıldı. 

Şükrü Can K. geldikten sonra dükkanın kapılarını kapatan Akif A. ve A.S., saat 00.30'dan, saat 05.30'a kadar genci dinlene dinlene sopalarla dövdü. Sabah saatlerine kadar dayak yiyen genç, elini yüzünü yıkama bahanesi ile izin istedi ve kapı açılınca kaçarak yakındaki alışveriş merkezinin güvenlik görevlisinden yardım istedi.

Haberin detayları için 👇

200 Lira Alacağını İsteyen Genci Saatlerce Döven Patron Tutuklandı

8. 2 gün boyunca aç susuz bırakılarak bir odaya kilitlenen kadın...

Kocaeli'nde yaşayan Veli Erbaç, eşi Ayten Erbaç'ı gözleri morarıncaya kadar dövüp 2 gün boyunca bir odaya kilitledi ve aç susuz bıraktı. 

Ayten Erbaç'ın çocukları, annelerinin görüntülerini sosyal medyada paylaşınca binlerce kişi tepki gösterdi ve Veli Erbaç polis ekiplerince gözaltına alınarak tutuklandı.

Haberin detayları için 👇

Eşini Gözleri Morarıncaya Kadar Dövüp Aç Bırakan Koca Tutuklandı

9. 'Seninle birlikte olup paranı vereceğim' diyerek yolcuya cinsel saldırıda bulunan halk otobüsü şoförü...

İstanbul Beyoğlu'nda yaşanan olayda, 41 yaşındaki kadın, bindiği otobüsün şoföründen kendisine güzergah konusunda yardımcı olmasını istedikten sonra şoförün cinsel saldırısına uğradı.

Kadın yaşadıkları karşısında bağırmaya başlayınca öfkelenen otobüs şoförü, 'Neden bağırıyorsun o..., sizin fiyatınız 100 lira, seninle birlikte olup paranı vereceğim' ifadeleriyle sözlü saldırıda da bulundu.

Haberin detayları için 👇

Halk Otobüsü Şoföründen Kadın Yolcuya Cinsel Saldırı: 'Birlikte Olup Paranı Vereceğim'

10. Bir adamın yüzde 90 engelli komşusunu park meselesi yüzünden döverek öldürmesi...

Yüzde 90 engelli Mümin Kara, yüzde 40 engelli eşi Emine Kara, çocukları Bekir ve Fatma Kara ile evlerinin yanındaki işletme sahipleri Nurettin Yaşar ve oğlu A.Y. arasında park yüzünden tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda Nurettin Yaşar ile A.Y., Fatma Kara'yı darbedip saçından sürükledi. İkili ardından araçta bulunan Mümin Kara'yı dövdü. Mümin Kara, 9 günlük mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Haberin detayları için 👇

Park Meselesi Yüzünden Komşuları Tarafından Dövülen Engelli Adam Hayatını Kaybetti

11. 17 yaşındaki trans kadının yüzüne kezzap atılması...

17 yaşındaki Suriyeli mülteci ve trans kadın Asya, Beyoğlu'ndaki evinden çıkarken yüzüne kezzap atılarak saldırıya uğradı. Kadına saldıran Emre Bozkurt'un Asya'nın bir süre önce ayrıldığı erkek olduğu iddia edildi. Genç kadının bir gözünde görme kaybı oluştuğu bildirildi.

Haberin detayları için 👇

Beyoğlu'nda Trans Kadına Kezzaplı Saldırı Sonrası #EmreBozkurtTutuklansın Çağrısı

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
13.03.2021

Bu toprakların suyunu toprağını sikeyim, sahte türkçü dinci piçlerin ülkesi türkiye, vicdansızların, katillein, sosyopat ve psikopatların, yolsuzların ve sultanlatın, adaletsizliğin ve hırsızlığıni tacizin ve tecavüzün, namus(suz)ların ve temizleyicilerin, haksızlığın ve şerefsizliğin, eğitimsizliğin ve adaletsizliğin ülkesidir türkiye, bu ülkeden ve üzerindeki her böyle kişiden nefter ediyorum, hiç göremeyeceğim yerler hakkında hayal kurmaktan, bu masumlara üzülmekten, kendi sıkıntılarımdan o kadar sıkıldım ki pasaport ve vizeye tüm paramı verip otobüsle avrupaya açılıp hayata baştan başlamak istiyorum. Bizi soyumuzdan inancımızdan utandıran kişileri allah en acılı şekilde yanına alır umarım.

13.03.2021

Şu ülkenin eğitiminin düzelmesi lazım bu ülkeye çok kaliteli bir eğitim sistemi gelse zamanla tüm sorunlar çözülür çoğunun sebebi cahillik çünkü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ