Bu tür olayların daha fazla yaşanmamasını diliyoruz...
Bu tür olayların daha fazla yaşanmamasını diliyoruz...
Ankara'da çobanlık yapan 37 yaşındaki E.A, yaklaşık 5 ay önce hayvanları otlattığı bölgede bulunan konteynerde 19 yaşındaki kızı H.A.'ya cinsel istismarda bulundu.
Hamile kalan H.A., bebeği aldırmak için hastaneye başvurdu. Ancak kürtaj için hamilelikte yasal sürenin aşılması nedeniyle bebeği aldıramayınca akrabalarına babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve hamile kaldığını söyledi.
Konya’da yaşayan evli ve 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Merve Ay, iddiaya göre komşusu evli ve 3 çocuk babası Abdullah T.’nin telefonlu ve mektuplu tacizlerine dayanamayarak intihar etti.
Ölümünden dakikalar önce eşinin kendisine ‘Beni affet, yavrularımız sana emanet’ diye mesaj gönderdiğini belirten Fatih Ay; 'Bunun adı intihar değil, cinayet. Benim eşim uğradığı tacizler nedeniyle canına kıydı. 2 tane çocuğum annem nereye gitti, bir daha gelmeyecek mi? diye soruyor' dedi.
Denizli’de, Özlem U., hareketlerinden şüphelenerek odasına girdiği kızı 14 yaşındaki İ.U.’nun cebine saklamaya çalıştığı 'Anne beni en yakınından koruyamadın' yazılı notu ve çok sayıda hapı buldu. Kızının aile dostları evli ve 1 çocuk babası Hulusi Ö. tarafından uğradığı cinsel istismarı anlatması üzerine büyük şok yaşayan anne Özlem U. polise giderek şikayetçi oldu.
Gözaltına alınan Hulusi Ö. hakkındaki iddiaları reddetti ve serbest bırakıldı. Kızının intiharını önlediğini söyleyen Özlem U., 'Bu kişinin cezalandırılmasını tutuklanmasını istiyoruz. Kızım hala korkuyor, ağlıyor ve geceleri uyuyamıyor' dedi.
İzmit'te yaşayan ve 18 yaşından küçük olduğu belirlenen E.Ü. adlı şahıs, aynı yaşlardaki sevgilisi olan kızla yaşadığı tartışma sonucu kızı darp ederek cep telefonu kamerası ile kayda aldırdı.
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin hızla yayılarak tepki görmesi sonucu E.Ü. adlı şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
İddiaya göre, Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı Bölüm Başkanı İbrahim Kaan Tekin (29), ailesini ziyaret için gittiği ilçede iki grup arasındaki kavgayı ayırmaya çalıştı.
Bu sırada kavganın taraflarından birinin savurduğu bıçak darbeleriyle kasığından yaralanan Tekin, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Edirne'de yaşayan vatandaşlar, sokak üzerindeki terk edilmiş bir binada yalnız yaşayan S.A.'nın bakma bahanesiyle binaya aldığı yavru köpeklere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polise ihbarda bulundu.
İhbar üzerine mahalleye giden Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri içeriye girdiğinde kendilerini gören S.A.'yı pantolonunu toplamaya çalışırken yakaladı. S.A. gözaltına alınırken, köpekler ise hayvan bakımevine götürüldü.
Psikolojik sorunları olan 26 yaşındaki Volkan Şafak, annesi Sıdıka Şafak'tan sigara parası istedi. İsteği geri çevrilen Volkan Şafak, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile annesini kovalamaya başladı.
Araya giren kardeşi Yasin Şafak, ağabeyini sakinleştirmek istedi. Bu sırada iki kardeş arasında arbede yaşandı. Volkan Şafak, elindeki bıçakla kardeşi 23 yaşındaki Yasin'i karnından yaraladı. Yasin Şafak, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Kocaeli'nde yaşayan Ukrayna uyruklu Anna Butim, bir alışveriş merkezinde 2.5 yıldır evli olduğu ve boşanma davası açarak hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Mesut Öztürkmen'in saldırısına uğradı.
Yaşadığı korkunç durumu sosyal medyada paylaşan Butim, 'Polisler Mesut Öztürkmen tutuklandı dedi. Ama çok korkuyorum. Gözümü kapattığım zaman olayı tekrar tekrar yaşıyorum, titreyerek ve sıçrayarak uyanıyorum. Bu adam serbest kalmasın benim sesimi duyurun.' diyerek yardım istedi.
Geçtiğimiz günlerde Kırklareli'nde bir işletmede çalışan iki kişinin bir sosyal medya uygulamasında paylaştıkları görüntüler olay olmuştu. Olayın ardından tepkilerin yükselmesiyle Tarım ve Orman Bakanlığı, Kırklareli'nde hazır döner paketlerken dans eden ve hijyene aykırı hareketler sergileyen 2 kişinin çalıştığı işletmeye önce ceza kesti ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Birçok insan için döner yemek yalnızca hayal edilebilecek bir şey haline gelmişken bu sorumsuz davranış nedeniyle 100 kilogram döner imha edilmek zorunda kalındı.
Yalova’da Bağlarbaşı Mahallesi’nde Alevi vatandaşların evlerine ait duvar ve kapılara sprey boya ile ‘Alevi’ diye yazıldı. Polis, Alevi vatandaşların evlerini boya ile işaretleyen faillerin peşine düştü.
Eğlence merkezinde çalışan bir çocuk annesi Ç.Y., iş bitimi patronunun söylemesi üzerine Murat K. isimli müşterinin aracına binerek taksi durağına bırakılmak üzerine yola çıktı. Durağa gelindiğinde Murat K., araçtan inmesine izin vermediği Ç.Y.'yi dövdü.
Olay sırasında cep telefonuyla annesi H.B.'yi arayan Ç.Y., 'Anne ben ölüyorum. Oğluma iyi bak' dedikten sonra Murat K. müdahale ederek, telefonu elinden aldı ve kadına cinsel saldırıda bulundu. Anne H.B.'nin ısrarlı aramaları sonrası telefonu açan Murat K., 'Kızına şu an tecavüz ediyorum' dedikten sonra telefonu kapattı. Murat K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ç.Y., yaşadığı travmayı atamayarak intihara teşebbüs etti ve %99,9 engelli olarak yatağa bağımlı hale geldi.
Diyarbakır'da eve aldığı sevgilisiyle bir olup kocası Recep Ürkek'i öldüren Hacire Ürkek (57) ve sevgilisi Veysi Önalan'ın (59) ifadeleri kan dondurdu.
Hacire ifadesinde, 'Olay günü kahvaltı ettikten sonra eşim kahveye gideceğini söyledi. Veysi arayıp kocamın evde olup olmadığını sordu. Ben de gelmesini istedim. 10 dakika sonra kocam kapıyı anahtarla açmaya çalıştı. Veysi banyoya saklandı. Veysi'yi görünce mutfaktaki bıçağı karnına sapladı. Eşim ölünce Veysi'ye pansuman yaptım. O gece kız kardeşime gittim. Ertesi akşam eve geldiğimde eşim banyoda kaskatı yatıyordu. Çay içtikten sonra siyah çöp poşeti ve koli aldım. Eşimi ayak ve baş kısmından poşetleyip bantla koliledikten sonra çöp diye binanın içine sürükledim. Banyodaki kan lekelerini temizleyip kardeşimin evine gittim.' dedi.
Sessiz kalan bütün makamlar kansızdır aksini iddia eden de kansızdır ... Ne bunları yapan kişiler ,nede bunlara sessiz kalan kişiler gerçek Türk değildir. Aksini iddia eden de Türk değildir . Bu yapılanlar karşısında "adli kontrol şartıyla serbest" kararına varıp medyalarda dolan X partisinin içindeki tecavüzleri bu kadar takıyorsanız sayın kansızlar kusura bakmayın ancak sizin tek derdiniz "makam"dır. Söz konusu "vatan" ise hepimiz ölelim ancak söz konusu "makam" ise hepiniz ölün.