Yine mi Çapkınlık Peşinde? 49 Yaşındaki Leonardo DiCaprio 19 Yaşındaki Bir Modelle Tatilde Görüntülendi!

Hollywood'un sevilen isimlerinden yakışıklı aktör Leonardo DiCaprio, 'Titanic' filmindeki rolü ve yakışıklılığı ile kalplerde taht kurmuştu. Şimdilerde 49 yaşına basan DiCaprio aşk hayatıyla dillere düşmeden edemiyor. Ünlü oyuncu bu sefer 19 yaşındaki bir modelle tatilde görüldü.

Hollywood'un ünlü yıldızı Leonardo DiCaprio'nun aşk hayatı, kariyeri kadar merak konusu olmaya devam ediyor. DiCaprio, ilişkileri ve ayrılıklarıyla sürekli magazin gündeminde yer alıyor.

Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, 25 yaşından büyük kadınlarla ilişki yaşamadığı iddialarıyla sık sık adından bahsettiriyor. DiCaprio'nun adı daha önce, Camila Morrone ile ayrıldıktan sonra Gigi Hadid, Victoria Lamas ve Irina Shayk gibi isimlerle anılmıştı. Bununla yetinmeyen ismin birçok genç modelle ilişki yaşadığı iddia edilmişti.

Detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik👇

Playboy Modeli Hieke Konings, Leonardo DiCaprio'nun Cinsel İlişki Sırasında Yaptığı Tuhaflıkları Sıraladı

Oscar Ödüllü oyuncu, günümüzün en popüler modellerinden Vittoria Ceretti ile ilişkiye başladığı geçtiğimiz sene ortaya çıkmıştı.Önceki ilişkilerinden dolayı bu ilişkinin pek uzun sürmeyeceği düşünülse de, modelin parmağındaki yüzük evlilik spekülasyonlarına yol açmıştı.

Çapkınlıklara doyamayan ünlü isim geçtiğimiz haftalarda İtalyan sevgilisi ile görüntülenmesinin ardından, bu sefer 19 yaşındaki bir modelle tatilde görüntülendi!

İlginizi Çekebilir:

Kadir Ezildi Tüm Söylenenlere İnat Müstakbel Eşini Sıkı Sıkıya Tutarak Verdiği Pozla Eleştirilere Yanıt Verdi
İlk Görüşte Değilmiş: Kocam da Kocam Diye Gezen Neslihan Atagül Kadir Doğulu'ya Zamanla Aşık Olduğunu Söyledi
Aşka Geldi: Favori Çocuğu Hakan Sabancı'ya Hasret Kalan Arzu Sabancı Özlemini Sosyal Medyadan Duyurdu

Popüler İçerikler

Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Gazeteci Cem Küçük, Narin'in Ağabeyini Hedef Gösterdi: ''Abisi Bir Şey Yaparken Narin Görüyor''
Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!
YORUMLAR
25.07.2024

Erkekler genç iken kendi yaşıtları veya kendinden büyük kadınlarla yas aldıkça kendinden küçük kadınlarla beraber oluyorlar

Çünkü gençken karşısındaki kadının olgunluğuna, yaşlanınca karşısındaki kadının gençliğine kapılıyorlar.

Helal leo. Ye ye

sizene onedio başlığa bak yinemi çapkınlık aman yaşı brlirmes2niz adamın çıktığı kadının olmayacak değilmi çünkü nasıl olur 19 yaşına bir kızla çıkar ,işte sübyancı sapık torunu yaşında utanmıyor da bu gibi yorumlar yapılması için bu içerik paylaşıldı yoksa niye di caprio kendisinden küçük bir kadınla çıkıyormul şimdi vix bunu yayınlarsak bu içerik okunur ondan sonra yorum yapılır eee bizde paramızı kaxanırız dwğilmi onedio malum bizim milletimiz de herbokolog olduğu için bu adamın ilşkisibwde karışır valla kadın dünyaca ünlü yakışıklı bit aktörle çıkmamanın mutluluğunu yaşıyor hiçte yaşına odaklanmış gibi görünmüyor yüzünden belli kadın halinden memnunsa kimseyi ilgilendirmez

TÜM YORUMLARI OKU (11)