İlk Bölümüyle İzleyenleri Ekrana Kitleyen Ortalığın Entrikadan Yıkıldığı 'Çocuk' Dizisini Anlattık

Kaos mu en sevdiğimiz...

Yaz bitti, Eylül ayının gelmesiyle birlikte de yeni dizileri, eski dizilerin yeni sezonlarını izlemeye başladık. Bunlardan biri de Star Tv'de yayınlanan "Çocuk" dizisi. Bol entrikalı bu dizide kimlerin oynadığına, konusuna kısaca bakalım istedik.

Dizide tehlikeli insan rolünde İsmail Hacıoğlu'nu görüyoruz. Hacıoğlu, Hasan Çetin karakterine hayat veriyor. Merve Çağıran'ın canlandırdığı Akça Yılmaz karakterinin de belalısı. Akça'nın peşinden bir türlü düşmeyen bir tip.

Serhat Teoman da Ali Kemal Karasu karakterine, Ceyda Ateş de Şule Karasu'ya can veriyor. Bu ikili de evli. 2 tane çocukları var. Fakat biri evlatlık.

Evlatlık olan yavrumuz da Mehmet Emin Güney'in oynadığı Efe Karasu. Efe, Nazan Kesal'ın canlandırdığı Asiye Karasu yani babaannesi tarafından oğlu için evlatlık alınıyor.

Asiye Karasu, Akça'dan evlatlık alıyor Efe'yi. Yukarıda bahsettiğim belalı Hasan ve Akça'nın çocukları fakat Akça çocuğu babasından korumak için Asiye'ye veriyor. O dönemde de Hasan cezaevinde.

Yıllar sonra evin hizmetçisi Akça'yı Efe'nin üvey annesi Şule'nin kendi çocukları doğduktan sonra Efe'yi istemediğini ve onu sevmediğini söylemek için buluyor.

Bu arada Efe'nin üvey babası Ali Kemal, Efe'nin gerçek oğlu olduğunu zannediyor. Kaynana gelin bi katakulli çevirmişler yani.

Bu yavrumuzu istemeyen Şule bir gün Efe'yi gezdirme bahanesiyle kalabalık bir yere getiriyor ve onu bilerek kaybediyor. Nasıl bir vicdansa, yalandan yanlışlıkla kaybettim diyerek sahte gözyaşları içinde eve gidiyor polise haber veriyorlar.

Evin hizmetçisi allahtan Efe'nin cebine Akça'nın adresini daha önceden koymuş ki çocuğu Akça'ya getiriyorlar. Daha sonra da Akça, aileye Efe'yi teslim ediyor. Böylelikle ilk defa aileyle iletişime geçiyor.

Asıl mevzu bu da değil. Asiye Karasu gençken evlilik dışı bir çocuk dünyaya getiriyor ve sevdiği insan trafik kazasında ölünce çocuğu yetimhaneye bırakıyor. Bu çocuk da Akça'nın belalısı olarak anlattığımız Hasan. Meğerse zaten Efe, Asiye Karasu'nun öz torunu.

Bir oğlunun çocuğunu diğer oğluna evlatlık olarak vermiş. Bu sırrı sadece evin emektar çalışanları biliyor.

Bol entrikalı olan bu dizide kim bilir daha neler çıkacak. 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz vallahi.

Siz izlediniz mi? Neler düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
YORUMLAR

beynim bulandı bu nası dizi. yakında senarist baştan yazdıklarını unutup sarpa saracak konuyu iyice.

10.09.2019

anasının orekesi taraklıya geldik

10.09.2019

I ıh fazla yaşamaz bu dizi daha ilk bölümde çözülmüş düğümler konu doğurgan değil

TÜM YORUMLARI OKU (9)