Yine Kan Aktı: Kiracı, Ev Sahibini Sokak Ortasında Öldürdü

İstanbul’da kiracı ile ev sahibi arasında yaşanan kavgada kan aktı. Selahattin D. isimli vatandaş, anlaşmazlık yaşadığı ev sahibi Serkan Akçiçek’i bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Esenler Tuna Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Serkan Akçiçek kiracısı olan Selahattin D. ile bir süredir kira anlaşmazlığı yaşıyordu. Akçiçek, anlaşamadığı Selahattin D.'den çıkmasını istedi. İkili arasındaki tartışmada Selahattin D., Serkan Akçiçek'i bıçakladı.

Serkan Akçiçek, kanlar içinde yere yığılırken bıçakla yaralayan Selahattin D. isimli kişi de olay yerinde bekledi. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Hastaneye kaldırılan Serkan Akçiçek tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, tartıştığı kişiyi bıçakla yaralayan şüpheliyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Fiyatlar Çıldırdı: Kiracıya Evi Boşaltması için 2 Milyon Lira Hava Parası
Ev Sahibi Dehşeti: Evden Çıkarılan Kiracı, Hamile Eşi ve Çocuğu ile Hastane Bahçesinde Kalıyor
Zonguldak'ta Kiracı Aile ve Ev Sahibi Arasında Çıkan Kavga Sosyal Medyada Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
12.09.2023

Tebrikler artık kira vermeden oturacaksın, günün belli saatleri dışarı çıkacaksın ama idare et.

12.09.2023

cezaevi bedava olsaydı girmek isteyen çok olurdu. bedava değil. mahkumdan ya da yakınlarından tahsil edilen paralar var.

12.09.2023

Bu gidişatla hiçkimse evini kiraya vermeyecek. Siz o zaman görün kira fiyatlarını Yazıklar olsun bu saçma düzene hükümet yaptı bu pozisyonu asıl suçu doğru yerde aramak lazım ev sahibini suçlu bulan şerefsizler sizede söyleyecek söz yok. Bunun için adamı öldürmek normal mi?

12.09.2023

bu olaylar gelecek yılın ortasına doğru hızla artacak. ev sahibim bu yıl 3. zammı yaptı. artık baş edilemez hal aldı...

12.09.2023

Verme kardeşim, ben 25 zam yapıyorum mahkemeye verecek. Kazanırsan sabit 25 kaybedersen paşa paşa çıkıcaz. Mahkeme 6-7 aydan önce bitmiyor. Bu sürede 6 ayda onlara vereceğim zammı kenara koy taşınma masrafın çıkıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (16)