Yine Herkes Oraya Takıldı! Cristiano Ronaldo'nun Oğluyla Fotoğrafını Paylaştı Ayakları Dikkat Çekti

Kariyerine Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında devam eden dünya yıldızı, yaşına rağmen fiziğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan Portekizli, oğluyla beraber spor yaptığı anları paylaştı. Ronaldo'nun bazı hayranları, ayaklarına odaklandı.

39 yaşında olmasına rağmen çalışmaktan vazgeçmeyen, hala genç futbolcuların örnek aldığı isimlerin başında gelen Ronaldo, her fırsatta fiziğine ne kadar dikkat ettiğini açıkça dile getiriyor.

Her ne olursa olsun sporu hayatından çıkarmadığını ifade eden Ronaldo, tüm bu başarısının da arkasında da bu azminin olduğunu söylüyor.

Yine son sürat antrenmanlarına devam eden yıldız isim, bugün oğluyla çalışırken paylaşımda bulundu. Ronaldo'nun ayak parmaklarındaki siyahlık, sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Bazı taraftarlar Portekizli efsanenin oje sürdüğünü belirtirken bazıları ise o siyahlığın boya olduğu ifade etti.

Ronaldo, geçtiğimiz yılın başında eski UFC ağır sıklet dövüşçüsü Francis Ngannou ile poz verirken de ayaklarındaki siyahlıkla dikkat çekmişti.

Peki futbolcular neden bunu yapıyor? Alman Bild gazetesinin haberine göre sporcular, tırnaklarının kırılmasını, batmasını önlemek ve mantar, bakteri oluşumunun önüne geçmek için bu yöntemi tercih ediyor.

Cinsel Saldırı Suçundan Yargılanıyordu: Dani Alves'in Cezası Belli Oldu!
Maçta Ayrı Dışarıda Ayrı: Fenerbahçeli Dusan Tadic'in Şıklığı Yine Göz Kamaştırdı
Bireysel Antrenmanlara Başlayan Fenerbahçeli Luan Peres'in Diz Kapağının Görüntüsü Taraftarları Üzdü

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
22.02.2024

Hiç üstüne alınmıyor... Maden faciasında gözlerin çevrildiği Murat Kurum: ÇED raporuyla toprak kaymasının ne alakası var? Erzincan'da yaşanan maden faciasında gözlerin çevrildiği Murat Kurum, ÇED raporu ile madende yaşanan toprak kayması arasında bir 'alaka' bulamadı...

24.02.2024

Allah belanı vermesin senin sayfa sahibi. 39 yaşındaymış da. Yaşına rağmenmiş de. Ciddi misin gerçekten? Ben de yaşına rağmen deyince altmış yaşında falan sanırım. Yaşına rağmenmiş. 39 yaş, yaşına rağmen mi oluyor? Olmamış. Eksik kalmış. Bir ayağı çukurda deseydin bari bir de.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ