Yine Ekranlar Rengarenk ve Dolu Dolu Olacak! İşte Yeni Sezonda Başlayacak 15 Türk Dizisi

1. Mucize Doktor

'The Good Doctor' dizisinin uyarlaması olacak dizi, eylül ayında ekranlarda olacak. Başrollerini Taner Ölmez, Gökçe Akyıldız, Reha Özcan, Özge Özder, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hayal Köseoğlu ve Fırat Altunmeşe gibi önemli isimler paylaşacak. Savant ve otizm hastası olan Ali'nin doktor olma yolundaki hikayesini izleyeceğiz. Yeni bir 'Doktorlar' macerasını sevecek miyiz acaba?

2. Sefirin Kızı

Neslihan Atagül ile Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı dizide dillere destan bir aşk hikayesi anlatılacak. Star Tv ekranlarında yayınlanacak diziyi Sen Anlat Karadeniz'in senaristleri Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alacak. Çekimleri Muğla'da gerçekleşecek dizinin kadrosu hakkında bir bilgi yok.

3. Benim Adım Melek

TRT1'in yeni dizisinin başrollerinde Kutsi ve Nehir Erdoğan olacak. Uğur Yücel, Kaan Çakır, Rabia Soytürk, Mustafa Mert Koç, Şerif Sezer de kadroda. Dizinin çekimleri Gaziantep'te yapılıyor. Melek ismindeki 3 çocuklu bir annenin acılarla dolu hayat hikayesi anlatılacak.

4. Kurşun

Başta 'Savcı' olarak kararlaştırılan dizide 1970'li yıllarda yaşayan Marlon Kemal isimli savcının hayatı anlatılacak. Savcı Orhan Kurşun'a Engin Altan Düzyatan hayat verecek. Cansu Dere, Hande Erçel gibi isimler anılsa da Leyla karakterini canlandıracak partneri Burçin Terzioğlu oldu.

5. Ramo

BKM Yapım imzası taşıyan dizinin senaristi Muhteşem Yüzyıl ve Kavak Yelleri'ni de yazan Yılmaz Şahin. Senaryosu hazır olan dizinin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Kesinleşen başrol ismi Görkem Sevindik. Ekin Koç, Ayça Ayşin Turan, Murat Yıldırım gibi isimlerle de görüşmeler yapıldığı söyleniyor. 'Çukur' dizisi tarzında olacak dizinin çekimleri ise Adana'da.

6. Aşk Ağlatır

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı dizide taşradan İstanbul'a taşınan Yusuf ile Ada'nın hikayesini izleyeceğiz. Dizinin çekimleri Balıkesir'de başladı. Japon dizisi Love That Makes You Cry'dan uyarlanacak.  Pelin Öztekin, Laçin Ceylan, Durul Bazan, Yağızcan Konyalı gibi isimler de kadroda.

7. Kuzey Yıldızı

Kuzey ve Yıldız, çocukluklarından beri birbirlerine aşık nişanlı bir çiftken Kuzey'in üniversiteye gitmesiyle her şey tepetaklak olur. Kuzey üniversite için gittiği İstanbul'da bir kadına aşık olup evlenir. 20 yıl sonra eşi tarafından terk edilince 3 çocuğuyla Ordu'ya dönmek zorunda kalır. Yıldız ise Kuzey'den sonra evlenmemiştir. Kuzey'in Ordu'ya geri dönmesiyle işler karışır üstelik aileler de işin içindedir. Bu renkli hikayeyi eylülde Show Tv'de izleyeceğiz.

8. Çocuk

Star Tv'de ekrana gelecek diziyi Yemin, Kırgın Çiçekler gibi dizilerin de yönetmenliğini yapmış olan Serkan Birinci yönetecek. Dizide 5 anne, bu 5 kadının anneleri ve çocukları da yer alacak yani birçok başrol oyuncusu olacak. Başrollerden biri olan Nazan Kesal, çocukları için mücadele eden Asiye karakterini canlandıracak. Serhat Teoman, Özge Gürel, Kenan Acar, Merve Çağıran, Ceyda Ateş, Hazar Motan gibi oyuncuların da kadroda isimleri geçiyor.

9. Seksenler

5 yıl aradan sonra Seksenler dizisi yeni kadrosu ve yeni versiyonuyla geri dönüyor. Eski oyunculardan Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, İlker Ayrık, Ceyhun Fersoy, Serhat Kılıç da yer alacak.

10. Sevgili Geçmiş

Star Tv'de yayınlanması beklenen dizide 3 kız kardeşin gizemli bir mektupla birbirlerini bulma hikayesi anlatılacak. Dizinin çekimleri İzmir'de yapılıyor. Başrol oyuncuları Ece Uslu, Emre Kınay ve Sevda Erginci dışında diğer isimler belli değil.

11. Şampiyon

Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı'nın hikayesinin anlatıldığı diziyi yeni sezonda TRT1 ekranlarında izleyeceğiz. Tolgahan Sayışman'ın hayat vereceği karakter oğlu Güneş için tekrar ringlere döner. Başrollerde Kafkas'ın sevdiği kadını canlandıracak olan Yıldız Çağrı Atiksoy ve oğlunu canlandıracak olan Emir Özyakışır da var. Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, İlayda Alişan, Ümit Erdim de dizinin kadrosunda.

12. Diriliş Osman

TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Diriliş Osman, yeni sezonda ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Osman Gazi'yi canlandıracak başrol ismi Burak Özçivit. Hazal Subaşı'nın da oyuncu kadrosunda olduğu iddialar arasında. Diriliş Ertuğrul kadar sevilecek ve uzun soluklu olacak mı?

13. Firuze

Tuba Büyüküstün'ü kısa bir aradan sonra genç ve güzel bir kadın olan Firuze olarak izleyeceğiz. Ay Yapım'ın güçlü projesinde Hilal Saral da yönetmen koltuğunda oturacak. Zorlu günler geçirdikten sonra aşka inanarak mutluluğa erişen Firuze'nin partneri olarak Kenan İmirzalıoğlu'na teklif gitti. İkiliyi izleme ihtimali bile heyecanlandırıyor! 😍

Netflix'de izleyeceğimiz diziler de başlıyor!

Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector- Hakan: Muhafız'ın ardından yerli yapımlarımız devam ediyor. Bakalım neymiş onlar? 👀👇

14. The Gift (Atiye)

The Gift (Atiye), Türkiye'nin ikinci orijinal Netflix dizisi aralık ayında yayınlanmaya başlayacak. Beren Saat'in canladıracağı Atiye isminde genç bir ressamın Göbeklitepe tapınağındaki keşfiyle değişen hayatını, mistik hikayesini izleyeceğiz. Mehmet Günsur, Metin Akdülger, Başak Köklükaya, Civan Canova, Melisa Şenolsun da merak edilen dizinin oyuncu kadrosunda.

15. Love 101

Üçüncü Netflix dizimiz ise bir gençlik dizisi. 90'lı yıllarda 5 gencin hayat mücadelesi anlatılacak. Liseli gençlerin en sevdikleri öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmeye çalışmalarıyla birlikte olaylar gelişir. Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Alina Boz, Selahattin Paşalı, Bade İşçil, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi genç isimleri izleyeceğiz.

Popüler İçerikler

Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
YORUMLAR
21.08.2019

Toplasan bi Cennet Mahallesi etmez hepsi :)))

21.08.2019

Aaa arka sokakları unuttun

21.08.2019

Kılıç siparişimi verdim Diriliş Osman'ı bekliyorum.

21.08.2019

Yaşasın Seksenler 😍

TÜM YORUMLARI OKU (11)