Yine Dayanamadı! Fatih Altaylı'dan Bir Kullanıcının Yorumuna Küfürlü Yanıt!

HaberTürk'teki görevinden ayrıldıktan sonra kendi internet sitesinde yazılar yayınlamaya başlayan ve YouTube kanalında gündeme dair yorumlar yapan Fatih Altaylı, sık sık gündem oluyor.

Sosyal medya hesaplarında aktif olan Altaylı, takipçileriyle de iletişime girmeyi ihmal etmiyor. Şu sıralar kendisiyle ilgili yorum yapan kullanıcılara verdiği yanıtlar hem güldürüyor hem de şaşırtıyor.

Son olarak Altaylı, bir takipçisine verdiği yanıtla şoke etmişti.

Fatih Altaylı'nın Bir Takipçisinin Yorumuna Verdiği Bomba Yanıt Ağzımızı Açık Bıraktı!

Şimdi ise Altaylı, bir kullanıcının yorumuna verdiği küfürlü yanıtla olay oldu. Altaylı, YouTube kanalına İsrail Başkonsolosu Rami Hatan'ın konuk olduğunu paylaştı.

Ardından bir kullanıcı Altaylı'ya "Filistin halkı 70 seneden fazladır silahların gölgesinde yaşıyor bir kere haber yapmadın, en ufak olayda hemen teröristleri savunmaya geçmişsin, senin ben fikir babanın olmayan aklına tüküreyim." yorumunu yaptı.

Fatih Altaylı da bu yoruma "Hoşt, Akç." yanıtı vererek küfür etti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Merdan Yanardağ'dan Kendisini Hedef Alan Osman Gökçek'e Canlı Yayında Tokat Gibi Yanıt!
Onur Büyüktopçu'dan Yıllar Sonra Gelen Bomba Gelinim Mutfakta İtirafı!

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
10.10.2023

Bizim Cahil Millet ne Filistindeki Ölü kadınları Topluca Sikmek için Karargahlarına götüren Hamaslı Militanları tanır, nede İsraillileri çünkü Bizim Cahil Millet Cemaat Fetvalarıyla Harmanlandığı için Direkt İsraillileri ŞEYTAN olarak kabul ediyor ve Arapları da PEYGAMBER Soyu olarak kabul ediyor, haliylen bu Cahillerin Fatih Altaylıyı tepki göstermesi buyüzden.

10.10.2023

Bakalım kim neymiş: İsrail. Soyu Hz. İbrahimin torunu Hz. İshak'ın oğlu Hz. Yakup'un 12 oğlundan gelir. Allah'ın en çok Peygamber gönderdiği kavimdir. Peki Allah kime peygamber yollar. Bozuk olup düzeltilmeye ihtiyaç duyan toplumlara Peygamber Yollamıştır. PEki bu İsrail ümmeti ne yapmış? kendisine gönderilen istisnasız tüm Peygamberlere zulmetmiş bir çoğunu öldürmüş, En son Hz. İsa nın Göğe Kaldırılmasına vesile olmuş, 1. ve 2. dünya savaşlarının müsebbibi olmuş gittiği her yerde ve ALLAH KATINDA LANETLENMİŞ BİR TOPLULUK...

10.10.2023

Bu küfür değil ki? Kendi türetti, saha önce de yazdı.. AK Çomar demekmiş 😄😄😄 Bu türler böyle, bizde g.te g.t derler..

10.10.2023

Fatih altaylının verdiği cevaplara şoke olmayı ne zaman bırakırız tahmini ? 🤔 Hak edene hakkını vermek lazım kibarlıkta bi yere kadar….

10.10.2023

Hoşgörü paradoksunu yaşıyoruz ya o yüzden.

TÜM YORUMLARI OKU (62)