Yine Banka Yine Zimmete Para Geçirme: 37 Milyon 157 Bin Lira Çalmışlar

Konya’da özel bir bankada çalışan bir kişi, müşterilerin hesabından üç ay içinde toplam 37 milyon 157 bin lira zimmete geçirdiği tespit edildi. Olayla ilgili bankacı ve nişanlısı gözaltına alınarak tutuklandı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir özel bankada müfettişlerin yaptığı inceleme büyük bir dolandırcılığı ortaya çıkardı.

Bankada çalışan Perihan Y. isimli kişinin, 3 ay içinde kendisinin ve nişanlısı Settar A.'nın hesabına 37 milyon 157 bin TL para aktardığını belirledi. Müfettişlerin, savcılığa suç duyurusunun ardından nişanlı çift bugün gözaltına alındı. Settar A.'nın paranın bir kısmını ise kripto para hesabına aktardığı önü sürüldü.

Perihan Y. ve nişanlısı Settar A. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

İzmir’in Seçil Erzan’ı! Banka Şube Müdürü 5 Kişiyi 300 Milyon TL Dolandırdı!
İzmir’in Seçil Erzan’ı! Banka Şube Müdürü 5 Kişiyi 300 Milyon TL Dolandırdı!

Popüler İçerikler

Alman Bild Gazetesinden 'UEFA Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi' İddiası: TFF'den Açıklama Geldi
Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
Atatürk Türkiye Armasında Kurt Figürü Olmasını Neden İstemedi?
YORUMLAR

yeni olay değil ülke zaten bunlarla dolu sadece haberimiz yok.

ingilterede bir mahkum ile tanıştım ama aşırı iyi eğitimli ki oradaki suçlu profiline çok uzak. bende sordum sen ne yaptın diye. Bu arkadaş ülkede yüzlerce şubesi olan bir pub'ın muhasebecilerinden biriymiş ve şubelerden gelen paraları ana hesaba atarken 5 pence 10 pence gibi rakamlarla patlatıyormuş. bunu 5 yıl kadar devam ettirmiş.. nasıl yakalandın dedim. amk bir şubenin müdürü yatırdığı para ile sisteme düşen arasında 17 pence (kuruş) fark olduğunu fark edip mail atmış dedi. bir yıl yattım sonra denetimli çıktım. yunanistanda evim var ispanyada evim var kız arkadaşım adına.. bende artık çalışmıyorum dedi. Zekasını takdir edip kendisini tebrik ettim.

bir arkadasimin babası ppt veznesinde yıllarca hiç izin kullanmadan çalışmış. sonradan öğrendik ki sebebi görev aşkı degilmis, PTT ye yatirilan fatura v.b ödemelerin iade edilemeyen 1,2 kuruslariymis. arkadaşıma kalan miras dudak uçuklatacak miktardaydi. aynı şey büyük marketler için de geçerli, hangimiz 35,97 liralık alış verisin para üstünu tam alabiliyor? devasa paralar birikiyor o üç beş kuruslarla.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ