Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi

Bursa’da bir imam hatip ortaokulunun müdürü olan Ergin Kaya Kırbıyık’ın, “Okulda başı açık öğrenci istemiyorum” sözleri çok tartışılmıştı. Aynı müdür, bu sefer ise yardımcısına yaptığı inanılmaz mobbing ile gündemde. Okul müdürü, iddiaya göre başı açık olduğu için sürekli mobbing uyguladığı yardımcısının odasının kapısını tekme ile kırdırarak içeri girdi.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu’nun müdür olan Ergin Kaya Kırbıyık, skandallarına bir yenisini daha ekledi.

Daha önce “Okulda başı açık öğrenci istemiyorum” diyen, sınava giren bir kadın için “Çırılçıplak gelmiş hanımefendi. Böylesine hanım da denmez ya. Gittik uyarmaya. Günaha da girdik mecbur uyarmak için. Kozmetik sektörüne de hakim değilim ama bu ağdadan sonra bir de vernik mi çekiyorlar nedir her yeri parlıyor.” sözlerini kullanan “eğitimci”, bu sefer müdür yardımcısına eziyet etti.

NOW Haber’de yer alan bilgilere göre, başı açık olan kadın müdür yardımcısı, sürekli okul müdürünün mobbingine maruz kaldı.

Ergin Kaya Kırbıyık, müdür yardımcısını içerisinde tuvalet bulunan ve herkesin kullanacağını söylediği bir odaya almak istedi. Sonrasında ise depo olarak kullanılan bir odaya geçmesi için baskı yapıldı. Yeni odaya geçmeyeceğini söyleyen müdür yardımcısının odası, müdür tarafından kırdırılarak içeriye girildi.

İşte NOW’da yer alan özel haber 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

İmam Hatipli Okul Müdüründen Bir Skandal Daha: Kadınların Kıyafeti İçin Çirkin Sözler!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
20.09.2024

Devletin kapısını kırıp devletin malına zarar veren bu teröristin o ayağını kıracak devlet gücü, delikanlı yok mu yahu

20.09.2024

Yok çünkü tasması onların elinde

20.09.2024

Sıfata bak

20.09.2024

İnsan ürperiyor tipinden.

20.09.2024

Ne kadar korkunç bir tipi var. Benim çok dikkatimi çekiyor. Hangi dinden olursa olsun, sadece kendisi içi dinini yaşayan insanlar böyle sakin, nur yüzlü, tam arkadaş edilecek insanlar oluyorlar. Ama bu tiplerden insan korkuyor. Birde eğitimci bu. Ben olsam bunun olduğu okula çocuğumu göndermeye korkarım.

TÜM YORUMLARI OKU (36)