Yılların Twitter'ını 'X' Adıyla Değiştirip Milyonlarca İnsanın Bedduasını Alan Elon Musk Sağlığından Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Twitter'ı X olarak değiştirip bir dizi özelliği ile oynadığı için kullanıcılarının bedduasını alan Elon Musk sağlık sınavı veriyor. Kötü giden sağlığı nedeniyle ameliyat olacağını söyleyen Musk'ın bu açıklamasının altında Mark Zuckerberg’le çıkacakları kafes dövüşü mü var, gelin bir bakalım...

Twitter'a rakip olarak görülen, metin tabanlı bir sosyal medya platformu olan 'Threads'ın kuruluş haberleri, teknoloji devlerinin liderleri arasında ilginç bir rekabeti alevlendirmişti.

Elon Musk, Mark Zuckerberg'e bu gelişme üzerine bir meydan okuma yapmıştı. Musk'ın bu dövüş çağrısına, Facebook'un CEO'su Zuckerberg 22 Haziran'da sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Detaylar içeriğimizde👇🏻

Mark Zuckerberg, Elon Musk'ın 'Kafes Dövüşü' Teklifini "Konum At" Diyerek Kabul Etti!

Ardından Elon Musk yıllardır Twitter, diye bildiğimiz sosyal medya uygulamasının adını sanını değiştirdi. X yepyeni özellikleri ile yediden yetmiş tüm kullanıcıların tepkisini çekti.

Bu sırada Zuckerberg ise Musk'ın 'kafes dövüşü' teklifini kabul ettiğini duyurdu. Bu durum, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Ancak ikilinin böyle bir delilik yapacağına kimse inanmamıştı.

Zuckerberg, karma dövüş sanatları eğitimlerine UFC'nin ortasiklet şampiyonu Israel Adesanya ve hafifsiklet şampiyonu Alexander Volkanovski ile devam ederken; Musk ise 4 Temmuz'da Kanadalı güreşçi ve UFC dövüşçüsü Geroge StPierre ile eğitim yapmıştı.

Musk, dün Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada, Zuckerberg ile yapacakları dövüşün canlı yayınının tüm gelirinin savaş gazilerine bağışlanacağını belirtti. Zuckerberg ise bu duruma Threads üzerinden, "Daha güvenilir bir platform üzerinden yardım toplamayı tercih edemez miyiz?" şeklinde yanıt verdi.

Ancak basın Musk'ın, tüm dünyanın ilgisini çeken ‘kavga’yla ilgili işler kızışmaya başlayınca ‘sağlık’ bahanesine sığınmış olduğunu yazdı.

Geçen yıl Rusya'nın lideri Vladimir Putin'e dövüş teklif ettikten sonra da sırt ağrısı çektiğini dile getirmiş olan 52 yaşındaki Musk, bu durumu tekrarlaması dikkatlerden kaçmadı.

İlginizi çekebilir:

Elon Musk, Zuckerberg ile Yapacağı Kafes Dövüşünün Ayrıntılarını Paylaştı: 'Canlı Yayında İzlenebilecek'
Parayı Veren Düdüğü Çalar: Elon Musk, Twitter Aboneleri için Yeni Video İndirme Özelliğini Hayata Geçirdi!
Twitter Beklenmeyen Yeni Canlı Yayın Özelliğini Test Etmeye Başladı: İlk Yayın Denemesi Elon Musk'tan Geldi!
Elon Musk, Twitter'ın Yeni Renklerini Belirledi: Eski Mavi Temayı Özleyen Kullanıcılardan Tepkiler Gecikmedi!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
07.08.2023

musk'ın bahane hazır: "AMELİYATLI YERİME NE VURUYON OĞLUM?"

musk tek yumrukla atarsa cok gulerim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ