Yılların Eskitemediği Dizi Friends'te Yapılan Çekim Hatasını Görünce 'Bunu Nasıl Fark Edemedik' Diyeceksiniz

Yıllar geçse de hala aynı hevesle, aynı sevgiyle izlemeye devam ettiğimiz fenomen dizilerden bir tanesi de Friends. 1994 yılında yayınlanmaya başlayan ve tam 10 sezon boyunca izleyen herkesi kendine hayran bırakan sitcom, hala her boş vaktimizde açıp izlediğimiz yapımlardan. Diziyi tekrar tekrar izlerken fark ettiğimiz bazı detaylar oluyor. Onlardan bir tanesi de çekim hataları. Bu çekim hatasını gördüğünüzde 'Nasıl izlerken fark etmedik?' diyeceksiniz!

İlk bölümü 22 Eylül 1994'te ekranlara gelen ve 2004 yılına kadar seyircisine eğlenceli anlar yaşatan Friends, yıllardır fenomen yapımlar arasında.

Toplam 10 sezon 236 bölüm boyunca her bölümüyle izleyenlere ayrı duygular yaşatan dizi, Manhattan'da yaşayan bir grup arkadaşın hayatını anlatıyor bildiğiniz gibi.

David Crane ve Marta Kauffman'ın yaratmış olduğu Friends, izlerken "keşke bizim de olsa" dedirten işlerden biri. Belki de bu yüzden yıllar geçse de eskimiyor.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc gibi ünlü isimler ise dizide canlandırdıkları karakterler ile özdeşleşti. Rachel Green, Pheobe Buffay, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing ve Joey Tribbiani hepimizin yanında aradığı isimler haline geldi.

Sosyal medyanın da etkisiyle yeniden viral hale gelen Friends, o kadar özlendi ki 2021 yılında "Friends: The Reunion" belgeseli çekildi.

20 yıl geçse de dönüp dönüp tekrar izlediğimiz bölümlerde gözümüzden kaçan pek çok detayı, sosyal medya kullanıcıları bizlere gösterdi. Friends'in sıkı takipçileri bazı çekim hatalarını yeniden gündeme getirdi.

Dizinin 8. sezon 5. bölümünde Phoebe ve Monica'nın yer aldığı bir sahnede dublörün yüzünün gözükmesi bir süre sosyal medyayı sallamıştı.

'The One With Rachel's Date' isimli bölümde kahve dükkanında oturan Monica ve Phoebe'nin iki sahnesi arasında yaşanan farklılığı elbette izlerken fark etmemiştik. Ama şimdi gayet açık görünüyor gibi. Dizi elbette çok eski olur böyle vakalar...

Bir diğer çekim hatasını da 9. sezon 15. bölümde yakaladık. Oyunculuk sevdasıyla gezen Joey'nin seçmelere katılmak için karşı daireye koşmasıyla başlıyor her şey.

'The One With the Mugging' isimli bölümde Joey birden Monica ve Rachel'ın dairesine koşuyor. Rachel da mutfakta onun yanında elbette.

Sahne biraz daha ilerleyince bir bakıyoruz ki amanın! Jennifer Aniston'ın canlandırdığı Rachel yerine dublörü gözüküyor.

Oyuncular yerine dublörlerin gözüktüğü sahneler kurgucuların dikkatinden pek çok kez kaçmış anladığımız kadarıyla. Eh elbette izlerken bizlerin de gözünden kaçıyor. 

Siz bu çekim hatalarını fark etmiş miydiniz? 

Friends Oyuncuları Şimdi Neler Yapıyor: Yıldız Gibi Parlayandan Alkol ve Uyuşturucu Problemi Yaşayana Kadar!
Hepimizin Hayalindeki Erkekti: Friends'in Chandler Bing'i Matthew Perry'nin Başına Gelenlere İnanamayacaksınız
Friends Hakkında Daha Önce Hiçbir Yerde Duymadığınızı İddia Ettiğimiz 15 İlginç Gerçek

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.06.2023

Her bölümü 4-5 defa izlemişimdir hiç fark etmedim 😦

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ