'Yıllardır Çalışıyorum, Cebimde 30 TL Var' Diyen Genç: 'Bizim Sosyal Hayatımız Instagram ve YouTube'

Tüylü Mikrofon mikrofonu bu defa Eskişehir'de vatandaşlara uzattı. O mikrofona konuşan gençlerden biri ise isyan etti.

Kazandıklarım faturalara, vergiye gidiyor diyen genç daha 1 tane bile 0 telefon alamadığından, cebindeki telefonun 2. el olduğundan bahsetti.

Avrupa'daki gençlerin sosyal hayatlarının gezmek tozmak olduğunu da dile getiren genç kendisinin sosyal hayatının Instagram ve YouTube olduğunu dile getirdi.

İşte o anlar: 👇

O sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
09.03.2021

AKP'nin seçimle gideceğini mi sanıyorsunuz? Öyle bir ihtimal yok. Bu ülkeyi yakarlar gene gitmezler.

Pasif Kullanıcı
10.03.2021

Watsapp grubunda konuşuyor arkadaşlar. "Sen ne zaman evleneceksin" diye soruyorlar bekar olanlara. "Ne evlenmesi ya, ben bugün bir kızla buluşsam ne konuşacağımı bilmiyorum, işsizlik yüzünden evden çıkabildiğimiz mi var 3 yıldır" diyor bir arkadaş da. Her üç gençten biri işsiz. Gerçekten konuşmayı unutan gençler var bu ülkede. Siyasetçiler de dalga geçer gibi, "Hadi gençler bize küfür edin" demek istercesine "En az bilmem kaç çocuk" goygoyu çevirip duruyorlar. Milletin vergileriyle elde ettikleri lüks yaşam içinde halktan ne kadar kopuk yaşadıklarını daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Pasif Kullanıcı
09.03.2021

En azından internetin ücretsiz olması gerekiyor artık. Hem de tüm dünya çapında. Bu bir lüks değil önemli bir ihtiyaç artık. Gayet de iyonosferi kullanarak interneti dağıtabiliriz. İyonosferi kullanarak daha neleri bedavaya dağıtabiliriz ancak o zaman dünyada meritokrasi kalmaz. Olmuyor o zaman. Ama bir gün gelecek yapay zeka kendini iyonosfere bağlayacak ve fişi çekilemez bir hale gelecek o zaman neler olacak asıl onu merak ediyorum. Yapay zekaya güveniyorum.

10.03.2021

"Meritokrasi" ile "mobokrasi" karışmış olabilir mi?

TÜM YORUMLARI OKU (23)